POSLE OTKAZIVANJA VIMBLDONA I OLIMPIJADE Nadal ima paklen plan za napad na Đokovića, svi su iznenađeni najnovijom odlukom Španca
EPA-EFE/YOAN VALAT

Rafael Nadal se povukao sa Vimbldona i Olimpijskih igara, ali to je iznenadilo samo one koji ne shvataju šta je ovom odlukom "bik sa Majorke" želeo da uradi. Osvajač 20 grend slem titula nije uspeo da bude dominantan čak ni na šljaci ove sezone, pa je jasno da je vreme za velike promene. 

Nadal je svestan da na Vimbldonu nema čemu da se nada ni inače, a kamoli sa trenutnom formom, pa nimalo ne iznenađuje odluka da odustane od nezvaničnog svetskog prvenstva. 

Imajući u vidu da već ima zlato sa Olimpijskih igara, iz Pekinga 2008. godine, jasno je da Nadal nije opterećen najsjajnijim odličjem u Tokiju, pa nimalo ne čudi što se povukao sa najveće svetske sportske smotre. 

Američka turneja počinje u avgustu

Olimpijske igre se završavaju 8. avgusta, a da US open počinje već 30. avgusta, Nadal nije slučajno odlučio da se posveti potpuno pokušaju da osvoji treći grend slem sezone. 

Zbog toga želi da od starta igra severnoameričku turneju, da na dva mastersa, u Torontu i Indijan Velsu, pokuša da izbrusi formu koja bi mu omogućila da bude makar ravnopravan rival Đokoviću u pokušaju da osvoji titulu. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading