OGLASIO SE I KLINAC KOME JE NOLE POKLONIO REKET Njegove reči će Vam istopiti srca (FOTO, VIDEO)
EPA

Novak Đoković je u finalu Rolan Garosa pobedio 22-godišnjeg Grka Stefanosa Cicipasa 3:2, a onda je usledio detalj koji se mnogo više prepričava od samog meča.

Nole je dečaku poklonio reket.

Đokovića su na konferenciji za medije pitali ko je taj dečak, misleći da se radi o nekom koga zna.

- Ne znam ko je dečak, ali sam ga čuo sve vreme meča. Bodrio me je kada sam gubio 0:2. Čak mi je davao i savete tokom meča, kao trener, ha-ha. Ako je neko zaslužio reket posle meča to je svakako on - rekao je Novak.

Prvo se oglasila majka dečaka Matea:

- Bez sumnje najbolji trenutak Rolan Garosa i života mog deteta! Hvala ti Nole na trenutku koji će doživotno biti zacrtan u mome pamćenju.

Đoković je nakon svega ponovo došao do Toma, u svojoj torbi je našao dva kačketa, jedan je dao svom vernom navijaču, a drugi njegovoj sestri, a dečaka je pustio na drugu stranu ograde i razgovarao je sa njim.

- Bio je neverovatno srećan. Siguran sam da je o tome razgovarao i sa prijateljima. Jutros je želeo da uzme kapu i odnese je u školu. To je trenutak koji će mu se zauvek urezati u sećanje. Želeo je da nosi kačket i popodne na ručku. U subotu igra na turniru, mislim da će ga i tada nositi - ispričao je otac dečaka.

A, sada se oglasio i mali Meksikanac:

- Vikao sam na njega četiri sata... Govorio sam mu da se smiri, da može da preokrene. Bio sam ubeđen da će da pobedi u finalu! - rekao je za ESPN. - Prvo nisam mogao da verujem da je moj najveći idol konačno obratio pažnju na mene. Gledao sam i polufinale kada je dobio Nadala, kralja šljake. Zato sam i bio ubeđen da će da dobije i finale iako je imao dva seta minusa.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
VladimirR

18.06.2021 08:43

Čudo se nisu već javile organizacije za zaštitu dece i ko zna sve čega, da optuže Noleta za zloupotrebu dece. 'On je potencijalno ugrozio život ovog mališana.' Šta ako se na njega okome neki mračni umovi u želji da mu preotmu taj famozni reket?! Život ovog dečaka više neće biti isti. Postao je svetska faca. Samo da Noletu zbog ovakvog gesta ne oduzmu titulu i zabrane na neko vreme da igra. Poznato nam je svetsko 'MILOSRDNO ANĐELISANJE' do kakvih dobrobiti može dovesti!