MOJI ANĐELI ČUVARI SU UVEK TU! Novinare na pres konferenciji zanimala je jedna stvar,  a onda je Novak dao jasan odgovor!
Tanjug/Ap

Posle prvog seta delovalo je kao da se Novak Đoković malo sporije kretao.

- Pa, da, pomalo me je bolelo. Ništa se specijalno nije dogodilo kako bi me sprečilo da igram. Ipak, jesam osetio posledice ongo pada, jedno pola sata me je to držalo. Pad u igri mi je poremetio tempo, udario malo i mentalno, pa sam se mučio i na servisu, nisam mogao baš da pogodim prvi servis... Ne želim da oduzmem Cicipasu sjajnu igru i omalovažim dva osvojena seta - rekao je Novak Đoković.

Novak Đoković ima 19 osvojenih Grend Slem titula, 84 turnira i deluje nezaustavljivo, a novinare je zanimalo da li je Novak sa sobom poveo Svetog Savu.

- Moji anđeli čuvari su tu. Imam svoj posebni ugao, to je tajna i to ne smem da otkrijem, ali za sada je odrađivalo veliki posao - kaže svetski broj 1.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Jastreb

14.06.2021 05:23

Ni svetski ljubitelji tenisa niti sportski novinari ne razumeju. Novak Đoković, za razliku od ostalih tenisera, igra kosmički tenis, odnosno tenis budućnosti, ostali ovozemaljski i to je to.

Nikola Uzelac

14.06.2021 06:38

Не каже се "... над Стефанос Циципасом..." него "... над Стефаносом Циципасом...". Неписмен новинар?