VILANDER ŠOKIRAO IZJAVOM NAKON MEČA! Lepa Barbara ga gledala u čudu, ništa joj nije bilo jasno! Reagovali i ostali teniseri!
eurosport/printscreen

Naš najbolji teniser Novak Đoković savladao je Rafaela Nadala u još jednom epskom okršaju, ovoga puta u polufinalu Rolan Garosa (3:1). Nakon više od četiri sata borbe srpski as plasirao se u novo finale prestižnog turnira na šljaci.

Komentari o duelu dvojice trenutno najboljih tenisera na svetu samo su pljuštali, ali sa posebnom pažnjom se uvek prati ono što će jedan od najvećih Novakovih kritičara izgovoriti. Naravno reč je o Matsu Vilanderu, nekadašnjem teniseru, a sada analitičaru "Eurosporta".

- Nisam video bolji meč na šljaci. Izgledalo je kao da su veoma brzo igrali na terenu. Da su imali tako malo vremena i da su moralid a predviđaju kako će drugi igrač odigrati.

- Novak može da osvoji 19. Grend slem posle Pariza, a nakon Vimbldona možemo da imamo trojicu igrača sa 20 Grend slemova. Moramo da počnemo da razgovaramo o GOAT-u - rekao je Vilander kom je društvo pravila atraktivna Barbara Šet i koja se posebno iznenadila kada je čula šta je Mats izgovorio.

 

 

Pored Vilandera komentari su stizali i od strane bivših, a i sadašnjih tenisera. Dijego Švarcman se zapitao "Da li oni igraju isti sport kao Novak i Rafa", Endi Rodik je rekao da je ovo "Možda i najbolji meč koji je ikada gledao", dok je Huan Martin del Potro zahvalio Srbinu i Špancu na priređenom spektaklu.

 

 

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading