CELA SRBIJA ĆE MOĆI DA GLEDA NOVAKA! Evo kada Đoković igra naredni meč na Rolan Garosu!
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

 

Srpski as danas nastavlj pohod ka drugoj tituli u Parizu.

Naš najbolji teniser Novak Đoković bez mnogo problema savladao je Tenisa Sandgrina u prvom kolu Rolan Garosa i tako uspešno započeo misiju - osvajanje druge titule u karijeri u Parizu.

Pre nego što je osvojio poslednji poen i prošao u narednu rundu, Nole je znao da ga u drugom kolu čeka iskusni Urugvajac Pablo Kuevas (35), čovek sa kojim se do sada nikada nije sastajao u seonirskoj karijeri. Ko je zapravo naredni rival našeg asa možete pročitati OVDE.

CELA SRBIJA ĆE MOĆI DA GLEDA NOVAKA! Evo kada Đoković igra naredni meč na Rolan Garosu!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Duel Srbina i Urugvajca neće početi pre 14.30 časova na Centralnom terenu Rolan Garosa. Naravno, teško je očekivati da će meč početi u to vreme. Verovatnije je da će Đoković i Kuevas startovati posle 15 časova.

Novak čeka da se završe mečevi Li - Svotilina, koji počinje u 11, odnosno Imer - Monfis, koji će startovati nakon ženskog duela, a ne pre 12.30 časova. Dakle, kako se očekuje prilično neizvestan duel Šveđanina i Francuza, možda će Srbin reket uzeti u ruke dosta kasnije nego što je planirano.

Još jedna dobra vest je da će ovaj meč prenositi dve televizije, RTS i Eurosport, pa će svi gledaoci u Srbiji moći da prete duel.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading