BIO SAM SA POGREŠNE STRANE MAČA! Noletove reči o teniserki sa psihičkim problemima odjeknule jako!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

- Čujte, mogu da je razumem. Saosećam sa njom, i ja sam tokom karijere mnogo puta bio sa pogrešne strane 'mača' kada su mediji u pitanju. Znam kakav je osećaj - počeo je Đoković.

Nastavio je u istom ritmu.

- Podržavam je, mislim da je bila veoma hrabra što je to učinila. Veoma mi je žao što prolazi kroz bolan period i što ima psihičkih problema, koliko sam čuo. Nisam razgovarao sa njom, ali se čini da se muči. Želim joj sve najbolje i nadam se da će se oporaviti.

Jedan od najvećih igrača svih vremena apostrofirao je koliko je mlada Japanka važna za tenis.

- Ona je važan igrač, važan brend i osoba za naš sport. Potrebno je da nam se vrati. Moram reći da je ovo veoma hrabra odluka koju je donela, ali ona najbolje zna kako se oseća. Ako treba da uzme neko vreme da se osvrne na sve, da se oporavi i napuni baterije, to je dobar izbor. Potpuno podržavam i nadam se da će se vratiti jača - zaključio je Đoković.

Podsetimo, mlada Japanka je pre početka takmičenja na društvenim mrežama objavila da zbog nerazumevanja i mentalnog zdravlja neće dolaziti na konferencije za medije posle mečeva. Nešto kasnije povukla se sa turnira.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading