DA LI JE U PRAVU?! Federer posle pobede bio primoran da priča o Đokoviću, a njegove reči su žestoko uzdrmale planetu
EPA-EFE/Laurence Griffiths

Povratnik na Rolan Garos Rodžer Federer uspešno je startovao na Otvorenom prvenstvu  pošto je u tri seta savladao Denisa Istomina. U narednom kolu Federer igra protiv Marina Čilića.

– Sve u svemu, srećan sam. Dobro sam se kretao, uspevao sam da skraćujem poene. Zadovoljan sam, videćemo šta će dalje biti – rekao je Švajcarac.

Potencijalni rival u četvrtfinalu Federeru je Novak Đoković, a novinari su postavili pitanje oko polufinala ovog turnira pre 10 godina kad je Švajcarac bio uspešniji i prekinuo niz Srbina od 43 pobede.

- Bio je to dobar okršaj. Dobra atmosfera, visok kvalitet. Uvek protiv Novaka treba biti na najvišem nivou da bi se pobedio. Smatram se srećnim što sam u karijeri imao prilike da igram mnogo sjajnih mečeva.

Ranije je Federer najavljivao da bi Vimbldon mogao da mu bude kraj karijere, ali ovog puta bio rezervisan po tom pitanju, baš kao i po pitanju učešća na Olimpijskim igrama.

– Želja postoji i ne bismo o tome raspravljali da su stvari bolje širom sveta. Moram da vidim ima li smisla za mene, moj tim, porodicu, zemlju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading