SKANDAL U SVETU TENISA! Htela da odbrani sestru pa prizala - za*ebala sam!
EPA-EFE/Ernesto Castillo

Organizatori Rolan Garosa su je kaznili sa 15.000 dolara i najavili da bi mogla da bude izbačena sa turnira, kao i sa narednih grend slemova. A, onda se javila njena sestra da je brani i izazvala još više kritika prema teniserki.

Njena sestra pokušala je da je odbrani i napravila je još veći haos.

Loša odbrana!

SKANDAL U SVETU TENISA! Htela da odbrani sestru pa prizala - za*ebala sam!

Tanjug/Ap

 

 

- Naomi je loša u objašnjavaju svojih postupaka i trenutno igra grend slem, pa neće imati vremena da priča o nečemu o čemu neće da razmišlja. Sada hoće da se fokusira samo na mečeve i na turnir - napisala je ona na društvenoj mreži.

Nastavila je u istom ritmu.

- Rekla mi je pre turnira da je jedan naš član porodice došao kod nje i rekao joj da je loša na šljaci. Na svakoj konferenciji za novinare govore joj da ima loš učinak na šljaci. Kada je izgubila u Rimu nije bila dobro mentalno, njeno samopouzdanje je bilo potpuno uzdrmano i svačija mišljenja i ocene došle su do njene glave i poverovala je da je loša na šljaci. To nije tačno i ona zna da mora da veruje da je dobra da bi pokušala da osvoji Rolan Garos... Zato je njena odluka da sve blokira i da ne priča sa ljudima koji sumnjaju u nju. Čuva svoj um, mentalno zdravlje i mnogi misle da moraš da imaš depresiju ili neki poremećaj da bi mogao da govoriš o mentalnom zdravlju - napisala je Mari Osaka.

Priznanje!

Ipak, njene reči nisu se baš svidele svetu tenisa. Ubrzo je sve obrisala.

- Za**bala sam. Moje reči su tako loše tumačene da ima mnogo onih koji misle da je bila taktika da pričam o mentalnom zdravlju. Nisam uzela u obzir činjenicu da se Naomi trenutno suočava sa gomilom sr*nja, pa mnogi sada moje reči shvataju kao poruku da 'neće da sluša kritike'. Žao mi je što sam verovatno dodatno otežala situaciju za Naomi -napisala je Mari Osaka, nakon što je obrisala prethodnu poruku.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading