DA LI JE SRBIJA DOBILA NOVU ANU IVANOVIĆ? Ćerka Baje Malog Knindže se bori za važan trofej i izgleda brutalno!
instagram/lillapajcin

Prelepa Ljiljana ostavlja bez daha.

Srbija ima svetlu tenisku budućnost, a kao dokaz toga je Ljiljana Pajčin (23), mlada teniserka koja živi na relaciji Srbija - Sjedinjene Američke Države, gde studira. Možda vam njeno ime i prezime ništa ne govori, ali je ona ćerka poznatog srpskog pevača Baje Malog Knindže, koga mnogi znaju upravo pod tim pseudonimom. Njegovo pravo ime je Mirko Pajčin.

Ponosna Srpkinja

Ljiljana Pajčin nastupala je pet godina za "Union Buldogse" na koledžu "Union" u Njujorku i trenutno je na poslednjoj (senior) godini. Kao i njen otac Ljiljana koristi svaku priliku da pokaže odakle vuče korene. Mnogi smatraju da nije kasno da Ljiljana postane nova Ana Ivanović.

Prvi u regularnom delu, sledi četvrtfinale

Tekuće sezone njena koledž ekipa završila je regularan deo sezone bez poraza sa skorom 8:0 što do sada nikada nije pošlo za rukom Buldgosima. U sredu su se plasirali u četvrtinale NAIA (takmičenja manjih koledža) pobedom nad Kardinal Strič Univerzitetom sa 4:1. 

 

 

Ljiljana je donela bod ekipi pobedom u dublu zajedno sa Kristinom Šoener. Ovog četvrtka očekuje ih duel za plasman u polufinale protiv Ksavijer koledža koji su ove sezone već pobedili sa 4:3.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Sam

20.05.2021 12:02

A sta ce mo s onom Toni Bleru i Klintone keru.Moram javiti Klintonu da istjera kcer ovig pjevaca soviniste iz USA.Kako ga nije sramota.

Vu

20.05.2021 18:05

Sa 23 godine da nešto vredi u tenisu imala bi već najmanje šest godina profesionalne karijere.

Stefan Dedic

23.05.2021 16:18

Hvali more-drzi se kopna. Tako valjda i ovaj Baja hvali Srbiju...