NOVAKOV OTAC BEZ DLAKE NA JEZIKU Srđan Đoković se iznervirao zbog Federera, a ono što je rekao o Švajcarcu postalo je veliki hit na mrežama
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Nije nikakva novost da Srđan Đoković uvek kaže sve što misli. Srđan je u intervju za jedan hrvatski medij priznao da ga mnogo boli što jedan trofej nikad nije pripao Novaku, a zaslužio ga je.

 

 Kroz čitavu njegovu karijeru on je svojim odnosom prema domaćinima, protivnicima, pokazao da je pre svega dobar čovek, dobar dečko. Ko osim Novaka kad izgubi zagrli protivnika i kaže mu bravo majstore, svaka čast bio si bolji od mene? Drugi to urade retko kad i ponekad, a Novak uvek. I koliko je puta dobio ATP godišnju nagradu za fer plej? Pa nijednom! A koliko je Federer dobio? Pa jedno 15 najmanje! Što je strašno - ogorčen je Đoković.

Stariji Đoković ističe i da je saradnja Novaka i Gorana Ivaniševića odlična.

- Mislim da je to Novaku leglo kao kec na desetku. To Goranovo pojavljivanje u stručnom štabu. Pogodio je kao uvek! Novak je fantastičan u svakom pogledu i zna koje su mu mane, vrline su ogromne, ali ima i mane koje je tokom čitave karijere pokušavao da ispravi. Sam i uz pomoć stručnjaka, bivših tenisera, kao što je Ivanišević za servis. To je živa istina kako mu je popravio servis. I digao mu je preciznost, procente i jačinu. Njihova saradnja dovela je do fantastičnog osvajanja trofeja u Australiji.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading