Sport Plus
Alo
Sport Plus

Alo

Sport Plus, Foto: Alo

Kao i uvek, četvrtak je rezervisan za sportski dodatak „Sport plus“, a centralna tema ovog broja je utakmica 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Crvene zvezde i Kopehnagena. Preciznije, nije akcenat na samom meču, već na lošem suđenju porugalskog arbitra Tijaga Martinsa, koji je lošim odlukama direktno uticao na konačan rezultat meča (1:1).

Da u pitanju nije greška, već namera u razgovoru za naš dopatak tvrdi nekadašnji poznati srpski arbitar i predsednik sudijke komisije Miroslav Radoman.

Luiz neće više da trenira, Čelsi ga ne pušta, ali čini se da je POSAO GOTOV

AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 07.08.2019. 19:19 Jedan od najvećih transfera leta. David Luiz, Foto: Tanjug/Frank Augstein Fudbalski klub Arsenal mogao bi u poslednjim satima prelaznog roka u Engleskoj da završi dva velika posla. Prema pisanju medija u Francuskoj, David Luiz želi da napusti Čelsi i preće u Arsenal, dok se oko prelaska Filipea Kutinja u London spekuliše od utorka.

Od fudbalskih priča tu je još intervju s Ivanom Šaponjićem, koji je ovog leta prešao u Atletiko Madrid, a značajan prostor posvećen je i razgovoru sa srpskim košarkaškim reprezentativcem Markom Simonovićem, koji otkriva koliko je za njega bio emotivan susret s herojima s Košara.

Donosimo vam i priču s bivšom teniserkom Katarinom Adamović, koja je zbog nedostatka finansija morala da prekine profesionalnu karijeri, ali je ostala u tenisu budući da je trener na univerzitetu Sinsinati.

PROČITAJTE JOŠ:

Na kraju, kroz infografiku ćete moći da se pripremite za novo izdanje Premijer lige koja startuje ovog vikenda.

Tagovi