Alo Sprint
alo.rs
Alo Sprint

alo.rs

Alo Sprint, Foto: alo.rs

U novom izdanju našeg magazina čitaćete o uspehu reprezentacije Srbije u Ligi nacija. Moći ćete da vidite šta predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza misli o nastavku puta "orlova" na Evropskom prvenstvu, ali i o tome da će obaviti razgovor sa selektorom.

Tema selektor će, po svemu sudeći, biti zanimljiva, jer je Mladen Krstajić odmah po završetku meča sa Litvanijom najavio da će o nečemu pričati, kao i da se u Srbiji sve brzo menja, ne precizirajući, međutim, o čemu je reč.

Takođe, imaćete prilike i da pročitate intervju sa najstarijim srpskim fudbalerom na meču sa Litvanijom, čovekom koji je nosio kapitensku traku - Antonijom Rukavinom. On smatra da će nam se na Evropskom prvenstvu vratiti sve što nam je ukradeno na Mondijalu u Rusiji.

Konačno ćemo gledati i večiti derbi u košarci, a u infografici ćete imati priliku da vidite zanimljivosti vezane za večite.

Tomislav Pacek, portparol FS Hrvatske, nam je ispričao kako je preživeo kukaste krstove i huligane u opširnoj ispovesti.

Na kraju, pripremili smo vam i priču o tome kako najbolje timove u pet najjačih evropskih liga uglavnom ne vode napadači, već uglavnom defanzivci.