NEZAPAMĆEN TERORISTIČKI AKT UPEREN PROTIV KOMPANIJE MERIDIAN I CELOG PRIVATNOG SEKTORA!

promo | sport 2019-10-12 13:23:37 2019-10-12 13:23:37

Građani moraju imati sigurnost i bezbednost svuda na teritoriji Republike Srpske i mora im biti zaštićen život i imovina,

Promo

Kladionica “Meridian” u Bijeljini je ranim jutranjim časovima napadnuta i zapaljena, kada su u nepoznati počinioci izvršili teroristički napad na području Republike Srpske ,pričinivši veliku materijalnu štetu. Na nezapamćeno drzak način je zapaljeno mesto javnog okupljanja građana čime je ugrožena bezbednost i imovina građana.

PROČITAJTE JOŠ:

Znamo kako bi se ovo delo tretiralo bilo gde u svetu i pozivamo nadležne organe da se otrgnu uticajima lobista i da nas zaštite kao i da što hitnije reše ovaj teroristički napad. Građani moraju imati sigurnost i bezbednost svuda na teritoriji Republike Srpske i mora im biti zaštićen život i imovina,

Imamo poverenje u Vladu Republike Srpske da će ovaj akt terorizma rešiti i pokazati da postoji pravna država. Na taj način će Vlada Republike Srpske uliti sigurnost građanima i pravnim licima u pravni sistem Republike Srpske.

Ukoliko ne bude rezultata u istrazi a u cilju obezbeđenja sigurnosti građana, nasih igrača, i zaposlenih u našim komoanijama, obratićemo se svim nadležnim institucijama Republike Srbije, Predsedniku Republike i Vlade Republike Srbije, OEBS, EU, Evropskom parlamentu, Savetu Evrope, Interpolu i drugim međunarodnim institucijama i organizacijama.

Ovo je čist teroristički akt i istrajaćemo da se reši kao što se terorizam rešava svuda u svetu i da počinioci budu adekvatno kažnjeni!

BONUS VIDEO 

Izjava Aleksandra Mitrovića posle gola za pobedu Srbije protiv Paragvaja

 

Expand player
Pogledajte više