Na poklon dobijate novi broj magazina "Sport plus#

alo.rs | sport 2019-04-17 18:35:24 2019-04-17 18:35:24

Još jedan četvrtak, još jedan poklon za sve čitaoce našeg štampanog izdanja

Alo!

Vreme je za novi poklon za sve naše čitaoce. U četvrtak uz najnovije izdanje naših novina dobijate i specijalni dodatak na osam strana - specijalni sportski magazin "Sport plus".

A, u njemu možete da pronađete nešto što neće moći nigde. Za sve naše čitaoce donosimo neponovljiv intervju sa ministrom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoranom Đorđevićem. U njemu ćete saznati zbog čega ustaje u pet ujutru, kako izgleda njegov svakodnevni trening i šta to od muzike sluša dok se sprema za izazove kao što je maratonska trka...

A kada smo već kod 32. Beogradskog maratona, donosimo vam priču koja budi veru i dokazuje da je sve moguće - razgovor sa čovekom koji je obeležio ovogodišnju, najmnogoljudniju trku u našem glavnom gradu, priču sa prvim slepim trkačem koji je završio Beogradski maraton - Markom Marjanovićem. Saznaćete sve o budućim planovima Kevina Lija, čoveka koji je ove godine doveo veliki broj trkača iz Kine u Beograd.

Jedna od najaktuelnijih tema u poslednjih nekoliko dana, ona o tome kako je planuo Notr Dam, u ovom broju "Sport plus" ispričana je iz vizure Božidara Maljkovića, predsednika Olimpijskog komiteta Srbije, koji nam otkriva da mu je "srce gorelo" dok je gledao horor snimke iz Pariza.

I to nije sve. Ukoliko ste ljubitelji boksa, u našoj unikatnoj infografici, možete sa saznate nešto što sigurno niste znali - ko su aktuelni kraljevi ringa, odnosno koji su to borci vlasnici šampionskih titula u najvažnijim kategorijama u WBC, WBA, IBF i WBO federacijama.

OVAJ BROJ NAŠEG POKLON MAGAZINA JEDNOSTAVNO NE SMETE DA PROPUSTITE!

 

Expand player
Pogledajte više