Predrag Danilović
Grand foto Vladimir Markovic
Predrag Danilović

Grand foto Vladimir Markovic

Predrag Danilović, Foto: Grand foto Vladimir Markovic

Predsednik KSS Predrag Danilović uputio je odgovor glumcu i političaru Sergeju Trifunoviću na zapažanje da Nikola Kalinić nije deo reprezentacije na zahtev predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

PROČITAJTE JOŠ:

Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović na Tviteru je napisao:

"Upravo razgovarao sa par ljudi vrlo bliskih košarkaškoj reprezentaciji Srbije. Morao sam na više mesta da proverim, pošto nisam mogao da poverujem, ali da: Nikola Kalinić nije u reprezentaciji jer je tako hteo @avucic. Znam šta da mislim o njemu, ali šta o njima", napisao je Trifunović.

Đorđević i Danilović osvajali su medalje zajedno, a niko nije znao da su bili u strašnoj svađi! Evo i zbog čega!

AUTOR: B. Z. DATUM I VREME: 30.08.2019. 15:00 Ključ uspeha u gotovo svakom sportu je dobra atmosfera kojom se objašnjava uspeh ili neuspeh nekog tima. Saša Đorđević i Predrag Danilović, Foto: Screenshoot RTS Događalo se da vodeći igrači nekih tima čitave sezone ne govore jedni sa drugima i da ti timovi beleže vanserisjke rezultate.

Naravno Trifunović nije naveo izvor od kog je dobio informaciju koja u sebi sadrži izuzetno kontraverznu poruku i baca ljagu na našu selekciju. 

Dobra stvar je što se na odgovor nije dugo čekalo, predsednik saveza, Predrag Danilović, stavio je tačku na ovu malicioznu vest. 

Saša Đorđević i Predrag Danilović

Screenshoot RTS

Saša Đorđević i Predrag Danilović, Foto: Screenshoot RTS

"Mi smo mnogo ozbiljna organizacija da bi se bavili raznim glupostima kao što je i ova. S obzirom da je ovo ipak veoma ružna stvar i iznad svega laž, morao sam kao predsednik saveza da odreagujem na istu", poručio je Danilović za "Blic" iz Fošana.

Kalinić je doskora bio standardni reprezentativac, ali ga selektor Aleksandar Đorđević nije zvao za Mundobasket u Kini i rekao da je košarkašu Fenerbahčea sve objasnio.

Otkrio detalje u vezi sa povredom Nemanje Bjelice i poručio - "Neću da gledam u tanjir drugih timova!"

AUTOR: Tanjug/S.I. DATUM I VREME: 30.08.2019. 17:50 Selektor košarkaške repreznetacije Srbije Aleksandar Ðorđević rekao je da se njegovi igrači maksimalno ozbiljno pripremaju za prvi meč na Svetskom prvenstvu u Kini protiv Angole. Aleksandar Đorđević, Foto: Grand foto Vladimir Markovic Utakmica je na programu sutra od 9.30h po srednjeevropskom vremenu.

Jasno je da se selektor vodio svojim ličnim razlozima, koji su oni to možemo naslutiti, ali niko ih ne zna sa sigurnošću iz prostog razloga što je tako najbolje po tim i atmosferu oko njega, ali očito postoje oni koji ne mare za uspeh reprezentacije.

BONUS VIDEO:

Dragan Džajić ekskluzivno za Alo rs uoči žreba za Ligu šampiona!