Denis Šruder
Alo Marko Metlaš
Denis Šruder

Alo Marko Metlaš

Denis Šruder, Foto: Alo Marko Metlaš

* Nemačka je u pripremnom periodu ostvarila pobede protiv Švedske, Mađarske i Češke i Poljske

* Rivali u grupi na Svetskom prvenstvu biće joj Francuska, Jordan i Dominikanska Republika

* Mundobasket počinje 31. avgusta

Košarkaši Nemačke pobedili su u pripremnoj utakmici za Svetsko prvenstvo Poljsku rezultatom 92:84, uz 33 poena, 9 asistencija i 5 skokova lidera ekipe Denisa Šrudera.

Ekpe Judo besan na Savez - "Ne daju nam novac za treninge!"

AUTOR: B92/ S.I. DATUM I VREME: 18.08.2019. 18:07 - 18.08.2019. 18:12 Centar košarkaške reprezentacije Nigerije podelio svoje razočaranje. Ekpe Judo, Foto: AP Photo/Joel Auerbach * Košarkaška reprezentacija Nigerije je vicešampioni Afrike * Ekpe Judo, centar reprezentacije Nigerije najveći trag u evropskoj košarci ostavio je u dresu Fenerbahčea * Svetsko prvenstvo u Kini igra se od 31.

Plejmejker Nemaca bio je nezadrživ na ovoj utakmici i još jednom je pokazao da će biti glavni igrač Nemačke, a sjajnu podršku imao je u još jednom NBA igraču, Danielu Tajsu, koji je utakmicu završio sa 17 poena.

Bivši igrač Mege "izvisio" u poslednjem trenutku!

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 18.08.2019. 16:52 Luvavu neće biti deo francuske reprezentacije na predstojećem prvenstvu sveta u Kini.

Pol Zipser dodao je 10 za pobednički sastav, koji je pre ovog meča, upisao i pobede protiv Švedske, Mađarske i Češke. Kod Poljaka, koji su na poluvremenu vodili 44:36, bolji od ostalih bili su Pontika i Vačinski sa po 16 poena.

PROČITAJTE JOŠ:

Reprezentacija Nemačke igraće na Mundobasketu u grupi G, gde su još Francuska, Jordan i Dominikanska Republika. Prvi meč Nemci igraju protiv Francuza.

BONUS VIDEO:

Alo! anketa: Pitali smo Beograđane koji košarkaš neće putovati na Mundobasket