finale SP
Alo/Marko Metlaš
Španija - Argentina, finale

Alo/Marko Metlaš

Španija - Argentina, finale, Foto: Alo/Marko Metlaš

Svetsko prvenstvo u košarci je stiglo do samog kraja i Argentina i Španija odlučuju o prvaku planete. Dva glavna favorita za osvajanje bili su Srbija i Sjedinjene Američke Države, ali su te dve ekipe ispale još u četvrtfinalu.

PROČITAJTE JOŠ:

Najbolji utisak u srpskoj ekipi ostavio je Bogdan Bogdanović, koji je i igrač sa najvećim brojem poena na turniru. Predvodio je reprezentaciju, ali nažalost izostala je prava podrška u najvažnijim utakmicama.

Bogdan Bogdanović u finalu Mundobasketa

RTS printscreen

Bogdan Bogdanović u finalu Mundobasketa, Foto: RTS printscreen

Bogdan je na tribinama u finalu SP, a budući da ga je kamera u jednom trenutku uhvatila i tada je bio vrlo nervozan, reklo bi se da je navijač Argentine.

Ovo sve menja! Evo šta je uradio i kako je prošao Srbiju! Isplivao video snimak koji je napravio potrese u Argentini (VIDEO)

AUTOR: Blicsport/S.M. DATUM I VREME: 15.09.2019. 09:11 - 15.09.2019. 09:28 Veliki igrač. Luis Skola, Nemanja Bjelica, Foto: AP/Ng Han Guan Luis Skola, junak košarkaške reprezentacije Argentine, izuzetno je ponosan na saigrače. Skolina Argentina napravila je najveću senzaciju plasiravši se u finale Svetskog prvenstva, u kome će verovatno imati simpatije već dela naše zemlje i pored toga što su nas upravo "gaučosi" izbacili u četvrtfinalu.

Podsetimo, Srbija je upravo od "gaučosa" ispala u četvrtfinalu, a meč pre toga su izgubili i od Španaca.

BONUS VIDEO:

Đorđević:Odlazim, vreme je!