Srbija - Argentina
Alo/Marko Metlaš
Srbija - Argentina, Foto: Alo/Marko Metlaš

Vasiliju Miciću je u ponedeljak ujutru umrla majka, ali je on ostao sa ekipom i odigrao je četvrtfinalni duel Svetskog prvenstva.

PROČITAJTE JOŠ:

Iako su "Orlovi" poraženi od selekcije Argentine u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kini, javnost je saglasna da Srbija ima svog heroja - Vasilija Micića.

Na društvenim mrežama svuda su se mogle pročitati reči podrške našem plejmejkeru. To je momak od kojeg možemo dosta da naučimo. Istina, bilo je i onih koji su kritikovali njegov potez, ali to govori više o njima.

Nakon poraza, na Tviteru se oglasila i Vasina sestra, Nina Micić. Ona je poslala poruku podrške bratu u teškom trenutku.

- Ti si uradio sve za nju. Ja sam najponosnija sestra, a ona je uvek bila i biće najponosnija majka, nasa majka - napisala je Micićeva.

Srbija ispala - Meridian vraća novac za zlato!

AUTOR: promo DATUM I VREME: 10.09.2019. 16:26 Otišli su po medalju, sanjali smo zlato, ali će košarkaši Srbije nažalost igrati od petog do osmog mesta na Mundobasketu. Ipak, Meridian je spremio iznenađenje i pored poraza od Argentine. Srbija - Španija, Foto: ALO Foto: Marko Metlas Sećate se nepravde učinjene Ivani Španović 2017.

Reprezentaciji Srbije sada sledi borba od petog do osmog mesta na Svetskom prvenstvu u Kini.