Pogledajte šta je selekor rekao o sistemu takmičenja na prvenstvu! (VIDEO)

Alo.rs/Marko Metlaš izveštač iz Kine | sport 2019-09-01 15:22:22 2019-09-01 15:22:22

Srbija u drugom kolu Svetskog prvenstva u košarci igra protiv selekcije Filipina u ponedeljak od 13:30h.

ALO Foto: Marko Metlas

Selekcija Srbija sutra od 13:30h igra urakmicu drugog kola Svetskog prvenstva u košarci koje se održava u Kini, a protivnik će joj biti reprezentacija Filipina koja je u prvom kolu bila poražena od Italije.

Govorivši o narednom protivniku selektor se osvrnuo i na ubedljivu pobedu nad Angolom od čak 46 razlika:

PROČITAJTE JOŠ:

- Ne bih se samo limitirao samo na analizi Filipina, već generalno sistem takmičenja Svetskog prvenstva sa 32 učesnika. Dešava se da postoje takve razlike, takve utakmice, ne samo u ovoj grupi. Mora da se postavi znak pitanja u krovnoj organizaciji, da li nam to odgovara, da li je to dobro za košarku koju prezentujemo medijima u svetu, ili ćemo da vratimo na malo realniji odnos snaga.

Selektor je dodao:

- Filipini k'o Filipini. Došli su da odigraju utakmicu, ali Italijani su pogodili sve. Sve! U prvoj četvrtini si ubacili 37 poena. Vidim da je to veoma bitno za nas, da se mnogo bolje spremimo. I to je neki rezultat, došli su sa tom reprezentacijom, pa ćemo videti. Na nama je da odigramo ozbiljno.

"Ne želim da zvučim potcenjivački, ali..." Što se njega tiče, u naredna 72 časa JEDNA STVAR JE KLJUČNA

AUTOR: Alo.rs/Marko Metlaš, izveštač iz Kine DATUM I VREME: 01.09.2019. 14:57 - 01.09.2019. 15:04 Mnogo će značiti ekipi. Nemanja Bjelica, Foto: Alo/Vladimir Marković Nemanja Bjelica je propustio uvodni meč šampionata sveta u Kini, ali oporavak srpskog košarkaša ide u dobrom smeru. On je zadovoljan i predstavom svojih saigrača na prvoj utakmici.

Đorđević je ponovo istakao da je usmeren najviše ka reprezentaciji Srbije:

- Odradili smo trening koji je okrenut našim stvarima, ali već i nekim drugim protivnicima koje možemo da sretnemo u budućnosti.

 

BONUS VIDEO:

Crvena zvezda je u Ligi šampiona! Delirijum na Marakani!

 

Expand player
Pogledajte više