Srbija - Angola
ALO!/Marko Metlaš
Srbija - Angola

ALO!/Marko Metlaš

Srbija - Angola, Foto: ALO!/Marko Metlaš

Bogdan Bogdanović bio je ubedljiv u fantastičnoj pobedi nad Angolom na startu Mundobasketa u Kini sa 24 poena.

Ne, ovo nije NBA, ovako igraju SRBI! Trojke, atraktivna zakucavanja i driblinzi, ostaćete bez teksta kada vidite asistencije Jokića! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 31.08.2019. 12:44 Sjajna igra našeg tima! Srbija - Angola, Foto: ALO!/Marko Metlaš * Kineska publika pozdravila je srpske igrače ovacijama * Srbija je u grupi sa Italijom, Filipinima i Angolom * Sledeći protivnik "Orlova" je reprezentacija Filipina Reprezentacija Srbije je sa 105:59 ubedljivo savladala Angolu na startu Mundobasketa u Kini.

U kratkoj izjavi za posle meča poručio je da je oduševljen koliko je navijača Srbija imala u Kini, a zatim je u razgovoru sa srpskim novinarima i objasnio šta je razlog tolike popularnosti Orlova na Dalekom istoku.

Sve puca na Tviteru posle pobede "orlova"! Srbija likuje zbog Jokića!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 31.08.2019. 12:35 - 31.08.2019. 12:46 Srbija je u prvom kolu Svetskog prvenstva rasturila Angolu. Srbija - Angola, Foto: ALO!/Marko Metlaš Košarkaška reprezentacija Srbije deklasirala je na startu Mundobasketa u okviru grupe "D" selekciju Angole sa 105:59 i na taj način trijumfalno započela put ka svetskom tronu.

"Stvarno nam to izuzetno znači, znaju i oni to, hvala im puno. I domaća publika je to prepoznala, imamo Bobija i Joku, dosta poznate igrače, najviše zbog njih", rekao je Bogdanović.

PROČITAJTE JOŠ:

Novinari su mu preneli da je i jedna Kineskinja bila u njegovom dresu, da je i on dosta popularan u Kini.

"Jeste, ima tu i nekoliko njih koji navijaju za Sakramento, ali Bobi "El ej" je glavni", rekao je Bogdanović uz osmeh.

BONUS VIDEO:

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda