Lebron Džejms i Kevin Durent
AP Photo/Tony Avelar
Lebron Džejms i Kevin Durent

AP Photo/Tony Avelar

Lebron Džejms i Kevin Durent, Foto: AP Photo/Tony Avelar

Selektor SAD-a Greg Popovič ovog leta imao je pravu glavobolju tokom sastavljanja ekipe za Svetsko prvenstvo 2019. godine na kojem su Amerikanci osvojili tek sedmo mjesto, što je najgori rezultat u njihovoj istoriji. Treneru Sparsa je učešće na SP otkazalo više od 30 igrača.

PROČITAJTE JOŠ:

Amerikance previše ne zanima Svetsko prvenstvo, njihova želja su Olimpijske igre, na koje svi žele otići.

Pored toga ovde godine se Mundobasket podudarao sa početkom NFL i medijski košarkaši SAD-a ne bi bili ni blizu isprećeni kao što će biti sledeće godine u Tokiju.

Zato su brojne NBA zvezde već sada najavile da će biti na raspolaganju selektoru, a Greg će imati težak zadatak da odabere 12 igrača koji će se boriti za zlato.

Nastup su potvrdili Stef kari, Klej Thompson, Dejmond Grin, Damjan Lilard, Pol Voker i Donovan Mičel, a američki mediji tvrde da bi uskoro svoj nastup trebali potvrdili i Lebron Džejms, Kavai Lenard, Džejms Harden, Kevin Durent, Kajri Irving i mnogi drugi. 

Američki bloger Srbiju nazvao GENOCIDNOM DRŽAVOM koja je kriva za Prvi svetski rat! Ubrzo je i ambasador Kajl Skot morao da interveniše!

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 21.09.2019. 12:54 - 21.09.2019. 13:34 Veliki broj uvreda na račun Srbije i Srba. Prozivke na račun Srbije, Foto: Printscreen Twitter / KFC @KFCBa Neko ko sebe naziva "uticajnim tviterašem" i jedini posao mu je da pogrdno priča o drugim zemljama ponovo je sebi dao za pravo da "oplete" po našoj državi.

Drim tim je mnogo ljut zbog katastrofalnog rezultata na SP i vraća se da svima objasni gde se igra najbolja košarka.

BONUS VIDEO:

Mališani na tribinama proslavljaju gol Partizana