Miloš Teodosić
twitter/fersudeniz
Miloš Teodosić

twitter/fersudeniz

Miloš Teodosić, Foto: twitter/fersudeniz

* "Orlovi" bez Miloša Teodosića u Kini

* Nastavlja terapije povređenog stopala

* Samo teoretske šanse da se priključi ekipi 

Kapiten Srbije Miloš Teodosić ne putuje u Kinu! "Orlovi" u utorak kreću put najmnogoljudnije zemlje sveta, gde će učestvovati na još jednom pripremnom turniru, a onda i na Svetskom prvenstvu koje počinje 31. avgusta.

Među putnicima neće biti Teodosića.

Saša Đorđević prelomio! Ukoliko Teo ne ode u Kinu, ON ĆE BITI kapiten Srbije na Mundobasketu! (FOTO)

AUTOR: SrbijaDanas/V.Ž. DATUM I VREME: 19.08.2019. 16:57 - 19.08.2019. 17:06 Centar Srbije ima dugačak reprezentativni staž Miloš Teodosić sa selektorom Đorđevićem, Foto: Alo! M.Metlaš Košarkaška reprezentacija Srbije u utorak će krenuti put Kine na Svetsko prvenstvo koje počinje 31. avgusta. AUTOR: Tanjug/S.M. DATUM I VREME: 19.08.2019.

Kapiten je i dalje na terapijama zbog povređenog stopala. Teoretski, novi plejmejker Virtusa bi mogao naknadno da se priključi ekipi selektora Aleksandra Đorđevića, jer je rok za prijavu učesnika Mundobasketa do 48 sati pred početak šampionata.

Miloš Teodosić sa specijalnom čizmom na nozi

Instagram/Screenshot

Miloš Teodosić sa specijalnom čizmom na nozi, Foto: Instagram/Screenshot

Međutim, po svemu sudeći, Srbija će na Svetskom prvenstvu biti lišena pomoći Miloša Teodosića. Šanse da se on oporavi na vreme su minimalne.

Sa "orlovima" u Kinu putuje Vladimir Lučić, koji nije igrao na "Akropolis kupu", ali, kako je najavljeno, biće spreman za planetarni šampionat.

Dakle, u avionu će se u utorak naći 12 košarkaša: Stefan Jović, Vasilije Micić, Bogdan Bogdanović, Marko Gudurić, Marko Simonović, Vladimir Lučić, Stefan Birčević, Nemanja Bjelica, Nikola Jokić, Boban Marjanović, Miroslav Raduljica i Nikola Milutinov.

PROČITAJTE JOŠ:

Do prve utakmice u okviru D grupe u Fošanu, 31. avgusta protiv Angole, Srbija će imati tri takmičarske provere u Šenjangu. Prvu 23. avgusta sa Italijom, rivalom u grupi kojeg su deklasirali na Akropolis kupu, dva dana kasnije sa Novim Zelandom, i poslednju 27. avgusta sa Francuskom.

BONUS VIDEO

Alo! anketa: Pitali smo Beograđane koji košarkaš neće putovati na Mundobasket