Miloš Teodosić
Tanjug/Tanja Valić
Miloš Teodosić

Tanjug/Tanja Valić

Miloš Teodosić, Foto: Tanjug/Tanja Valić

Miloš Teodosić će biti spreman za otvaranje italijanskog prvenstva u dresu Virtusa iz Bolonje, koja će se odigrati 25. septembra, prenosi "Korijere di Bolonja".

Ova informacija je došla iz izvora bliskih klubu, a svakako da je u pitanju dobra vest za košarkaša, ali i za selektora Srbije Aleksandra Đorđevića, koji je i na čelu stručnog štaba italijanskog velikana.

Ovo je devojka Nikole Jokića na koju Amerikanci kidaju! Uticala je na njegovu odluku koja je Srbiju digla na noge! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 26.08.2019. 11:08 - 26.08.2019. 11:36 Ljubav iz školskih dana još uvek traje! Nikola Jokić, Foto: Alo/Vladimir Marković * Mundobasket počinje 31. avgusta a traje sve do 15. septembra * Srbija je u grupi sa Italijom, Angolom i Filipinima * Amerikance je zanimalo ko je devojka Nikole Jokića DA SE NAJEŽIŠ!

Teodosić se povredio na prijateljskoj utakmici sa Litvanijom koju je naša selekcija igrala u sklopu priprema za Svetsko prvenstvu u Kini, pa se zbog toga ne nalazi na spisku igrača koji će na njemu nastupati od 31. avgusta.

Miloš se vratio u Italiju gde radi na oporavku kako bi se što pre vratio na parket. Njegovo prisustvo će svakako nedostajati našoj reprezentaciji!

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda