Košarkaši Srbije
Printscreen Instagram/ bogdanbog
Košarkaši Srbije

Printscreen Instagram/ bogdanbog

Košarkaši Srbije, Foto: Printscreen Instagram/ bogdanbog

Tim nije skup najboljih individualaca, već skup igrača koji najbolje funkcionišu. Čuvena fraza koja ma koliko bila izlizana i dalje je istinita.

PROČITAJTE JOŠ:

A da bi tim najbolje funkcionisao on mora biti povezan na više načina, nekim dubljim vezama i sponama.

Imali smo priliku da vidimo ekranizaciju avanture naših fudbalera na prvom Svetskom prvenstvu u fudbalu u Montevideu kada su ostvarili najbolji plasman u istoriji domaćeg fudbala. I tom prilikom se moglo ponovo zaključiti koliko je važno za jednu grupu ljudi da ne dele samo svoje profesionalne obaveze već i životne priče.

Odnos van terena je važan i naši košarkaški reprezentativci to znaju.

Atmosfera u timu je gotovo savršena. Potrvrda toga je bila i reakcija Stefana Jovića na prethodnom meču protiv Italije kada je nakon koškanja Nikole Jokića i Danijela Heketa, srčani Nišlija odmah skočio sa klupe u želji da pritrči svom centru u pomoć.

Pomutili su račune svima, a sada se Srbija ukršta sa STARIM ZNANCIMA! Ne pamtimo ih po dobru! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 06.09.2019. 16:03 - 06.09.2019. 16:32 Najnoviji rezultati Argentinska košarkaška selekcija, Foto: AP Photo/Andy Wong Košarkaši Argentine su zabeležili pobedu u prvoj utakmici druge faze Svetskog kupa protiv Venecuele, rezultatom 87:67. Ovim trijumfom je nacionalni tim Rusije i zvanično izgubio sve šanse da se plasira u četvrtfinale.

Danas smo videli još jednom koliko je dobra energija među reprezentativcima. U kratkom videu koji je bek "Orlova" Bogdan Bogdanović podelio na svom profilu možemo da vidimo kako se naši košarkaši druže i zabavljaju posle odlične partije protiv selekcije Portorika. Igranje stonitenisa, razgovor, zabava.

BONUS VIDEO:

Uživo sa aerodroma “Nikola Tesla”: Ronaldo stigao u Beograd