Košarka bez granica
kss.es
Košarka bez granica

kss.rs

Košarka bez granica , Foto: kss.rs

* Jokić će se pridružiti reprezentaciji posle utakmice protiv Finske u Zrenjaninu

* Srbija u subotu igra narednu prijateljsku utakmicu u Beogradu protiv Litvanije

* Svetsko prvenstvo počinje 30. avgusta

Boban Marjanović odlučio je da se malo zabavi slikom koja je snimljena na događaju "Košarka bez granica" koji je prošle godine održan u Beogradu. Na fotografiji se nalazi i centar Denvera Nikola Jokić, a na njoj se vidi kako gleda u Bobana sa fokusom. Marjanovića su, s druge strane, uhvatili s osmehom na licu.

Jokić se poslednji priključuje reprezentaciji! Micić nije ozbiljnije povređen!

AUTOR: B92/ M. Dr. DATUM I VREME: 06.08.2019. 10:34 NBA igrači imaju pravo da treniraju sa reprezentacijom samo 28 dana pred početak prvenstva. Nikola Jokić i Aleksandar Đorđević, Foto: A. Dimitrijević * Srbija je u grupi sa Italijom, Angolom i Filipinima * Svetsko prvenstvo u Kini počinje 31.

Kako bi istakao trenutak, Boban je odlučio da ovu sliku objavi na svom Tvitter nalogu. Marjanović je napisao „Nađi nekoga ko te gleda onako kako me Nikola gleda.“

Ovo je možda upućeno glavnom treneru San Antonija i selektoru Američke košarkaške reprezentacije Gregu Popoviću koji nema pojma šta se događa iza njega na ovoj slici.

PROČITAJTE JOŠ:

Marjanović, koji sada ima 30 godina, potpisao je dvogodišnji ugovor sa Dalasom. S obzirom na to da nas uskoro očekuje Svetsko prvenstvo, a da na njemu Amerikanci muku muče sa otkazima može se reći da je ovaj Bobanov tvit upućen Popoviću baš na ovu temu.

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović bez dlake na jeziku o devojkama i ženidbi!