Izrael - Srbija, košarka
FIBA.COM
Izrael - Srbija, košarka

FIBA.COM

Izrael - Srbija, košarka, Foto: FIBA.COM

* Najefikasniji u našem sastavu bio je Nemanja Bjelica sa 19 poena, Miroslav Raduljica je postigao 18, dok je Dragan Milosavljević imao deset poena

* Svetsko prvenstvo u Kini na programu je od 31. avgusta do 15. septembra, a Srbija je u grupi sa Italijom, Angolom i Filipinima

* Srbija je igrala bez Bogdana Bogdanovića, Nikole Milutinova i Nikole Jokića koji će se uskoro priključiti nacionalnom timu na pripremama

Oko 3.000 ljudi došlo je u dvoranu u Čačku da pruži podršku i jednoj i drugoj ekipi s obzirom na to da je bio u pitanju revijalni meč.

Srbija je igrala bez Bogdana Bogdanovića, Nikole Milutinova i Nikole Jokića koji će se uskoro priključiti nacionalnom timu na pripremama.

Bjelica sa 19 i Raduljica sa 18 poena bili su najefikasniji u redovima Orlova, Milosavljević je imao 10, Lučić i Simonović po devet, Avramović pet, Jović četiri, a Jovanović, Birčević i Teodosić po dva.

Nemanja Bjelica

RAS foto Marko Metlas

Nemanja Bjelica, Foto: RAS foto Marko Metlas

Kod Borca se istakao Kočović sa 14 i Majstorović sa osam poena.

Reprezentaciju Srbije za tri dana u Zrenjaninu očekuje pripremna utakmica sa Finskom, dok je desetog avgusta na programu meč sa Litvanijom u Beogradskoj dvorani.

Svetsko prvenstvo u Kini na programu je od 31. avgusta do 15. septembra, a Srbija je u grupi sa Italijom, Angolom i Filipinima.

PROČITAJTE JOŠ:

Borac: Knežević 8, Alikadić 5, A. Krsmanović, Šušić, Glišović 2, S. Krsmanović 12, Gavrilović, Majstorović 8, Dumić 2, Ćurčić 1, Kočović 14, Koračin, Čarapić 14

Srbija: Teodosić 2 (6 as), Simonović 8, Bjelica 19 (5 sk, 3 as), Lučić 9, Milosavljević 10, Raduljica 18, Birčević 2, Todorović, Micić, Jović 4 (5 as, 5 sk), Avramović 5, Jovanović 2, Marjanović 18 (7 sk)

BONUS VIDEO:
INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića