Srbija - Italija
ALO Foto: Marko Metlas
Srbija - Italija

ALO Foto: Marko Metlas

Srbija - Italija, Foto: ALO Foto: Marko Metlas

Srbija je u borbi za polufinale poražena od selekcije Argentine 97:87 i sada joj slede mečevi za plasman od 5. do 8. mesta.

PROČITAJTE JOŠ:

"Nema šta pametno da se kaže. Oni su pogađali, mi smo promašivali. U nekim momentima nismo imali ideju. Dobili su nas i to je to", rekao je Raduljica novinarima posle meča.

Centru se nije svidela upotrebljena reč "tragedija" od strane srpskog novinara.

"Što tragedija? Pa dobro, izgubili smo. Košarka je igra, nema tragedije, šta je tragedija? Idemo kući lepo", rekao je on. "Orlovima" je sada znatno otežan put na Olimpijske igre, pošto će plasman sa SP obezbediti dve najbolje evropske selekcije.

"Sledeće godine ako budu kvalifikacije i to je to", kratko je rekao Raduljica i dodao:

Argentinci napravili haos posle utakmice, letele stvari po svlačionici (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 10.09.2019. 18:18 "Gaučosi" se nisu štedeli prilikom proslave plasmana u polufinale. Srbija - Argentina, Foto: Alo/Marko Metlaš Košarkaši Argentine napravili su iznenađenje eliminisavši našu reprezentaciju, a po odlasku sa terena nisu imali kočnicu po pitnju slavlja.

"Kao da nismo imali ideju. Oni su jako igrali, mi nismo dobro odgovorili. Vraćali smo se par puta, bili smo tu. U momentima kada je trebalo da prelomimo utakmicu u našu korist smo promašili otvorene šuteve. Prosto danas nije išlo ništa".

BONUS VIDEO:

Saša Đorđević posle Argentine - "Problem je u saradnji"