Juriš u Brazil: Nemanja Nedović
profimedia
Juriš u Brazil: Nemanja Nedović

profimedia

Juriš u Brazil: Nemanja Nedović, Foto: profimedia

* Mundobasket je na programu 31. avgusta

* Pre Olimpije nastupao je za Crvenu zvezdu, Lijetuvos Ritas, Golden stejt voriorse, Valensiju i Unikahu

* Oglasio se njegov klub

Srpski bek i igrač milanskog Armanija Nemanja Nedović operisao je koleno, potvrdio je italijanski tim, ali nije naglasio koliko će 28-godišnji košarkaš odsustvovati sa parketa.

On se nije našao među 12 košarkaša koji će igrati na Svetskom prvenstvu u Kini , a pauzu pred novu sezonu iskoristio je kako bi otklonio nelagodnost koju oseća u desnom kolenu.

"Bumersi" pokazali slabost Amerike, zlato nikad primamljivije nije sijalo! (VIDEO)

AUTOR: sportklub-Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 24.08.2019. 09:06 Ameri poraženi na Marvel stadionu! Greg Popovič, Foto: EPA-EFE/ADAM S DAVIS * "Bumersi" su pred 52.000 gledalaca nadigrali Amerikance prvi put posle 55 godina. * Revanširali su im se za poraz od pre nekoliko dana 102:86.

Tokom karijere nekoliko puta pauzirao zbog povrede kolena, pa je intervencija, kako je saopštio njegov matični klub Olimpija MIlano, bila neophodna.

"Nemanja Nedović je jutros podvrgnut operaciji kolena kako bi 'očistio' meniskus desnog kolena. Igrač je momentalno počeo proces rehabilitacije i biće ponovo pregledan u sledećih nekoliko dana" - piše u saopštenju kluba!

Nedović je prošle sezone u Evroligi odigrao sedam utakmica i prosečno beležio 11,5 poena, uz 2,5 skoka i skoro tri asistencije po meču.

Sa reprezentacijom Srbije osvojio je srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Pre Olimpije nastupao je za Crvenu zvezdu, Lijetuvos Ritas, Golden stejt voriorse, Valensiju i Unikahu.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda