Srbija - Angola
Sr
Srbija - Angola

Sr

Srbija - Angola, Foto: Sr

* Srbija je u grupi sa Italijom, Filipinima i Angolom

* Amerika brani zlato, a Srbija srebro

* Sledeći protivnik "Orlova" je reprezentacija Filipina

Reprezentacija Srbije je sa 105:59 ubedljivo savladala Angolu na startu Mundobasketa u Kini.

Ne, ovo nije NBA, ovako igraju SRBI! Trojke, atraktivna zakucavanja i driblinzi, ostaćete bez teksta kada vidite asistencije Jokića! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 31.08.2019. 12:44 Sjajna igra našeg tima! Srbija - Angola, Foto: ALO!/Marko Metlaš * Kineska publika pozdravila je srpske igrače ovacijama * Srbija je u grupi sa Italijom, Filipinima i Angolom * Sledeći protivnik "Orlova" je reprezentacija Filipina Reprezentacija Srbije je sa 105:59 ubedljivo savladala Angolu na startu Mundobasketa u Kini.

Odličan početak "Orlova" raduje našeg selektora i veoma je zadovoljan igrom svog tima, a odgovorio je i na pitanja vezano za centarske tandeme i Jokićevu poziciju na krilnom centru:

"Nije, igrao je on i sa Bjelicom na četiri. U nekoj košarci koja se sada igra postoje spoljni i unutrašnji igrači, brojevi su manji. Na nama je da rešavamo situacije na parketu. Sada smo sa Birčevićem na tri, sa Bjelicom smo imali istu ideju u nekim trenucima. Spremali smo i to. Polivalentnost i individualni kvaliteti daju meni šansu da probam određene stvari na koje nije lako odgovoriti. Pričali smo o našoj veličini koja nas do sada nije usporila. Bez obzira na petorke, mi ne igramo sporiju košarku, imamo brzinu lopte, što je naš najbrži igrač" - rekao je Đorđević.

Bogdanović krije da je ludo zaljubljen u srpsku teniserku, ona se oglasila posle njegove trojke i potvrdila glasine! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 31.08.2019. 13:09 - 31.08.2019. 13:28 Sledeću utakmicu Srbija igra protiv Filipina Srbija - Angola, Foto: ALO!/Marko Metlaš * Bogdanović je imao šuterski dan * Srbija je u grupi sa Italijom, Filipinima i Angolom * Sledeći protivnik "Orlova" je reprezentacija Filipina, a meč je na programu u ponedeljak 2.

Đorđević se potom okrenuo sledećem rivalu:

"Znamo koliko je košarka bitna u Filipinima. Mi uvek mislimo prvo o sebi, da bi pristupili utakmici kako treba. Svakoj utakmici pristupamo isto, sa potrebnim informacijama koje dajemo igračima" - zaključio je Sale!

PROČITAJTE JOŠ: