Aleksandar Đorđević
ALO Foto: Marko Metlas
Aleksandar Đorđević

ALO Foto: Marko Metlas

Aleksandar Đorđević, Foto: ALO Foto: Marko Metlas

Srbija u drugom kolu Svetskog prvenstva u košarci igra protiv selekcije Filipina u ponedeljak od 13:30h. 

PROČITAJTE JOŠ:

Stanje Nemanje Bjelice?

- Igraće, najverovatnije. Odradio je trening normalno. Nije bio neki poseban intenzitet treninga, što je normalno, ali dobro se oseća. Šta je vama rekao?

Pitali smo Saleta, da li Bjelica  voleo malo da oseti teren?

- Naravno, zato smo i tu. Sigurno će biti na parketu, bez nekog opterećenja.

Koliko je opterećenje za igrače da igraju ove lake utakmice a igrači jedva čekaju ravnopravne protivnike?

- Sigurno priželjkuju. Ali, strpljen – spašen. Moramo da imamo strpljenje, da idemo korak po korak, utakmicu po utakmicu. Moja lična filozofija je da je svaka sledeća utakmica najvažnija u našim karijerama. Tako ćemo pristupiti svakoj utakmici.

Tako prosto pitanje, a nije dobio NIJEDAN JEDINI ODGOVOR! Međutim danas... (FOTO)

AUTOR: Blicsport/S.M. DATUM I VREME: 01.09.2019. 11:10 Ko bi zaboravio... Nikola Jokić, Foto: Alo/Vladimir Marković Srbija je odnela ubedljivu pobedu nad Angolom, a ime Nikole Jokića jedno je od najčešćih koje se izgovara. Srbija ubedljivo vodi, Nikola Jokić ubraja se u najbolje skakače ove utakmice, a ko bi rekao da je nekada ovaj, po sopstvenom priznanju, veliki fan bureka, pisao ovakve statuse na Fejsbuku?

Kapiten je odigrao 100. utakmicu?

- Nisam ni znao. Svaka mu čast. To je veliki uspeh za jednog igrača, mora da bude ponosan, kao i njegova porodica, zbog svega što je dao. U poslednje dve godine posebno, jer ako se setite prozora, on je svaki put dolazio iz Kine, pomagao nam, bio veliki deo ekipe koja je bila šarolika. U svim prethodnim akcijama je uvek bio veliki deo ekipe, mnogo sam srećan zbog njega. Vidimo svi zajedno veliku pozitivnu promenu kod njega, kao čoveka i igrača. Ako smo i mi svi pomogli u tome, sjajno.

BONUS VIDEO:

Crvena zvezda je u Ligi šampiona! Delirijum na Marakani!