Jugoslavija Mundobasket
ALO!
Jugoslavija Mundobasket

ALO!

Jugoslavija Mundobasket, Foto: ALO!

Košarkaška reprezentacija Srbije kao prvoplasirana je prošla u sledeću fazu takmičenja gde je očekuju utakmice sa Španijom i Portorikom!

Dominantna igra "plavih" nije prošla nezapaženo širom sveta, pa ne čudi da svi smatraju da je upravo Srbija glavni favorit za osvajanje zlatne medalje!

PROČITAJTE JOŠ:

Od bivših jugoslovenskih republika samo Srbija i Crna Gora su se plasirala na Svetsko prvenstvo u Kini, a "Đetići" su veoma brzo završili nadmetanje za medalju pošto su sa tri poraza u grupi (Grčka, Brazil i Novi Zeland) izgubiili svaku šansu za prolaz u narednu fazu takmičenja.

Sa druge strane Srbija je veoma dominantno prošla svoju grupu sa tri ubedljive pobede, dok Hrvatska, Slovenija i BiH nisu uspele ni da se plasiraju na Mundobasket.

Još jedan KRAH na Mundobasketu!

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 05.09.2019. 15:57 - 05.09.2019. 16:15 Odlična utakmica! Australija - Litvanija, Foto: EPA-EFE/ALEX PLAVEVSKI Košarkaška reprezentacija Australije je zabeležila i treću pobedu u Grupi H, slavili su i protiv selekcije Litvanije sa 87:82, posle veoma uzbudljive završnice.

Jedna objava na Tviteru je zasmejala sve košarkaške navijače u Srbija, a veoma zabrinula naše komšije.

Naime, korisnik ove mreže napisao je: "Zamislite da smo ostali jedna država kakva bi to reprezentacija bila... Pazi ovo: Micić, Jović, Bogdanović, Gudurić, Lučić, Bjelica N., Birčević, Simonović, Raduljica, Marjanović, Milutinov i Jokić"

Pravo u centar, nema šta! Srbija narednu utakmicu igra protiv Portorika 10:30 po srednjeevropskom vremenu, dok će u nedelju od 14:30 protivnik biti Španija.

BONUS VIDEO

Đorđević o utakmici sa Portorikom: Daju sve od sebe da pobede kada obuku dres