Luna i Mirolav Raduljica
Dejan Briza, Marko Metlaš
Luna i Mirolav Raduljica

Dejan Briza, Marko Metlaš

Luna i Mirolav Raduljica, Foto: Dejan Briza, Marko Metlaš

Nedavno se na društvenim mrežama pojavio snimak na kojima tokom Svetskog prvenstva u košarci, reprezentaciji Srbije u Kini pred zagrevanje puštaju pesmu Lune Đogani "Deveti krug".

PROČITAJTE JOŠ:

Ovaj snimak iznanedio je mnoge i izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama, a po svemu sudeći Lunina pesma košarkašima Srbije donela je sreću, te su tada odneli pobedu protiv Italije.

Ipak, nije se svima svidela pesma, o čemu svedoči i komentar kapitena Miroslava Raduljice. Posle pobede nad Portorikom, Raduljica je razrešio dilemu:

- Luna?! - zapitao se Raduljica i nastavio:

Zbog loše organizacije Đorđević prinuđen na drastične poteze!

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 09.09.2019. 10:45 Selekcija Srbije igra u utorak od 13h svoj četvrtfinalni meč protiv reprezentacije Argentina. Srbija - Portoriko, Foto: ALO!/Marko Metlaš Košarkaši Srbije neće odratiti trening dan pred duel protiv Argentine!

- Mislio sam da je to kineska pevačica Lu Na. Ne bih rekao da iko ovde sluša Lunu, verovatno su Kinezi sami iskopali. Valjda imaju svoje načine da pronađu šta se sluša u Srbiji, ali se nadam da to niko od nas ne sluša - rekao je on.

BONUS VIDEO:

Vladimir Matijašević nakon poraza od Portugala: Treba više da se borimo za naciju!

 

 

 

Komentari (3)

Za pohvaluh

10.09.2019 14:10

Veliki ostaju veliki. Bravoooo.

Amy

10.09.2019 16:18

dokaz da je olos ... sta reci o ovakvima koji zele neciji rad da ospore i potcjene... fujjjj gade mi se ovi nadrkani sportisti kao oni neko i nesto.. a sve bagra olosa....

romeo

11.09.2019 09:40

@Amy - rece pametnjakovic,i uze za zenu jednu od ,,takvih,,