Aleksandar Đorđević
Alo/Vladimir Marković
Aleksandar Đorđević

Alo/Vladimir Marković

Aleksandar Đorđević, Foto: Alo/Vladimir Marković

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Aleksandar Saša Đorđević zajedno sa našim blistavim momcima, tema je apsolutno svih svetskih i domaćih medija zbog uspeha koje niže na Svetskom prvenstvu u Kini.

Nakon fenomenalnih pobeda nad Angolom i Filipinima, naši košarkaši odlično su se pokazali i u borbi sa Italijom.

PROČITAJTE JOŠ:

I dok u košarci niže brojne uspehe kao selektor, Saša privatni život čuva daleko od očiju javnosti. Daleko od toga da ga porodica ne prati na turnirima, naprotiv, supruga Seka i ćerke Tesa i Tara su apsolutno njegova najveća podrška. Ipak, selektor retko u javnosti govori o svojim ćerkama i ženi.

Ono što je poznato jeste da su tri dame njegova snaga, te da mu je supruga Seka, sa kojom je preko 20 godina u ljubavi, rodila dve ćerke - Taru i Tesu.

supruga i ćerke Saše Đorđevića navijaju za Srbiju, 2014. godina

Blic/Marko Metlaš

supruga i ćerke Saše Đorđevića navijaju za Srbiju, 2014. godina, Foto: Blic/Marko Metlaš

Starija Saletova ćerka zove se Tara, dok mlađa nosi nesvakidašnje ime - Tesa. Ime Tesa skraćeni je oblik imena Tereza, koje je grčkog porekla, a postoji više tumačenja značenja ovog imena. Jedno je "ona koja pomaže u berbi i žetvi", a drugo "ona koja ide u lov".

Nadal u suzama, blizu Madrida otkrivena i javljena tragedija! Mnogo podrške je potrebno porodici

AUTOR: Telegraf/S.M. DATUM I VREME: 05.09.2019. 09:37 Neka joj je večna slava. Blanka Fernandez Očoa, Foto: EPA/Ballesteros Prva osvajačica medalje za Španiju na Zimskim Olimpijskim igrama, Blanka Fernandez Očoa, pronađena je mrtva nakon višednevne potrage. Cela Španija je potresena ovom vešću, a svoje emocije za publikom podelio je i najbolji španski teniser Rafael Nadal.

Slavni košarkaš i trener ljubav prema košarci preneo je i na svoje naslednice.

- U međuvremenu obe ćerke počele su da igraju košarku. Sad su na svom košarkaškom početku i mnogo su vezane za sport. Starija trenira u školi, a mlađa u jednom timu. Igraju i zabavljaju se, vole to. Prvo je tu priču podgrejao Madrid i rezultat koji smo tamo postigli, pošto su one bile tamo s mojom suprugom. Imaju čak i fotografije s pobedničkog postolja. Sve to približilo im je košarku, što je meni veoma drago, jer su odabrale najlepši sport na svetu - rekao je svojevremeno Đorđević za "Glossy".

BONUS VIDEO:

Aleksandar Đorđević - "Nisu mi se svidele reakcije igrača na fizičku igru"

 

 

Komentari (3)

Nina

05.09.2019 12:26

Da su lepotice, i nisu!

ja

05.09.2019 14:40

lepe i prirodne devojke a ne kao cerke onih pevaljki

Glas razuma

05.09.2019 21:28

Divna, građanska porodica u kojoj se neguju tradicionalne vrednosti! Mama Seka, stub porodice! Šteta što nam ovakvi odlaze iz zemlje, a ostaju nakaze koje se gaje i promovišu u rialitijim. Jadna Srbija..