Bogdan Bogdanović
Printscreen / RTS
Bogdan Bogdanović

Printscreen / RTS

Bogdan Bogdanović, Foto: Printscreen / RTS

Bogdan Bogdanović izabran je u najbolju postavu Svetskog prvenstva u Kini.

PROČITAJTE JOŠ:

Srpski košarkaš ujedno je i najbolji strelac završenog Svetskog prvenstva, koje je osvojila reprezentacija Španije.

Bogdanoviću su se u najboljoj postavi pridružili Evan Furnije (Francuska), Riki Rubio (Španija), Luis Skola (Argentina) i Mark Gasol (Španija).

Najbolja petorka Svetskog prvenstva

Printscreen / RTS

Najbolja petorka Svetskog prvenstva, Foto: Printscreen / RTS

Zanimljivo u startnoj postavi nema Fakunda Kampaca iz Argentine, Petija Milsa i Australije i Rudija Gobera iz Francuske, koji su imali sjajne turnire, ali opet nije bilo mesta za sve.

Deklasirali Skolu i Argentince: Cela planeta u šoku gledala finale! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 15.09.2019. 15:44 - 15.09.2019. 16:07 Gotov je Mundobasket u Kini! Španija - Argentina, finale, Foto: Alo/Marko Metlaš Reprezentacija Španije je pobednik takmičenja na Mundobasketu u Kini. U finalu su se našle dve selekcije koje su pobedile Srbiju, a dominantno do drugog zlata u svojoj istoriji je stigao tim Skariola.

Za MVP proglašen je plejmejker Španije Riki Rubio, koji je na turniru prosečno beležio 16,4 poena, 4,6 skokova i šest asistencija.

BONUS VIDEO:

Đorđević:Odlazim, vreme je!

 

Komentari (1)

gluvooka

16.09.2019 06:08

Bogdanu Bogdanoviću mnogo dolara 27milionadolara, i mnogo priznanja na Svetskom prvenstvu, ali nezasluženo, koliko me pamćenje služi najviše je dao 28poena na utakmici, a bilo je i 3poena na utakmici.Toliko neka drugi daju isto svoje procene,možda sam u pravu, a možda i nisam.