Srbija - Češka
ALO!/Marko Metlaš
Srbija - Češka

ALO!/Marko Metlaš

Foto: ALO!/Marko Metlaš

Bogdan Bogdanović je na tek završenom Mundobasketu u Kini bio najbolji strelac takmičenja, a izabran je i za člana najbolje petorke.

Sjajnim igrama privukao je svetsku pažnju i pokazao da je lider generacije, a i po završtku Svetskog prvenstva u Kini bek je ostao u centru pažnje.

Pročitajte još:

Košarkaški snajperiste na Tviteru i Instagramu je objavio fotografije sa Svetskog prvenstva u Kini uz komentar: "'Možda je krivica moja'... Ovo je samo početak. Nema izgovora" uz zastavu Srbije i košarkašku loptu.

Očigledno da je košarkaš Sakramenta veoma motivisan uprkos petom mesto "orlova" na Mundobasketu i činjenici da će naš nacionalni tim za plasman na Olimpijske igre u Japanu naredne godine morati da se bori kroz kvalifikacije.

Zvezdaši ovim gestom odgovorili na polemiku o ceni ulaznica (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 16.09.2019. 10:29 Na blagajni stdiona "Rajko Mitić" danas je počela prodaja paketa ulaznica za utakmice Crvene zvezde u grupnoj fazi Lige šampiona. Zvezdaši od jutros mogu da kupe pakete ulaznica za utakmice sa Olimpijakosom, Totenhemom i Bajernom.

Bonus video: Đorđević o pobedi protiv Češke i učinku Bogdana Bogdanovića!