Srbija - Češka
ALO!/Marko Metlaš
Srbija - Češka

ALO!/Marko Metlaš

Srbija - Češka, Foto: ALO!/Marko Metlaš

Kako se osećaš sada kada je turnir završen za Srbiju?

PROČITAJTE JOŠ:

- Sada se osećam bolje. Čestitam Češkoj na sjajnom turniru i odličnoj utakmici protiv nas. Čestitam mojim saigračima na dobrom turniru. Nismo išli do kraja, nismo ispisali novu stranicu istorije, ali znam da ćemo sledeći put biti još motivisaniji.

Sjajno si igrao tokom čitavog turnira, šta da očekujemo u NBA sezoni?

- Mislim da sam ovaj put gradio toliko godina. Da, biću bolji nego u prve dve godine, to je sigurno. Tako radim, tako pristupam svakog dana obavezama da budem bolji. Verujem da ću u tome i uspeti.

Olimpijske kvalifikacije?

Đorđević više nije selektor Srbije!

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 14.09.2019. 16:36 - 14.09.2019. 16:45 Aleksandar Đorđević je na konferenciji za medije posle utakmice Srbije i Češke saopštio da nije više selektor "orlova". Srbija - Češka, Foto: printscreen Po završetku učešća Srbije na Svetskom prvenstvu u Kini i izborenom petom mestu, Đorđević se obratio javnosti i otkrio da više nije na kormilu reprezentacije.

- Biće teško. Imali smo lakše iskustvo jer smo prošli put mi organizovali. Biće teško, mnogo dobrih ekipa su razočarane posle ovog turnira, ali će biti motivisane za Igre. Daleko je to sada, ali kada dođe vreme ponovo ćemo da razmišljamo o tome.

BONUS VIDEO:

Đorđević posle Amerike: "Bila nam je velika želja, igrali smo za čast"