ANKETA ~ Posle ispadanja sa Mundobasketa nastao je potpuni haos među građanima Srbije, zemlja je podeljena! Šta vi mislite? (FOTO)

Alo.rs/M.D. | sport 2019-09-10 16:03:00 2019-09-10 16:03:00

Glasajte i šaljite svoje komentare!

printscreen

Košarkaška reprezentacija Srbije je izgubila od Argentine 97:87 i ovim porazom "Orlovi" su završili takmičenje na Mundobasketu u Kini!

PROČITAJTE JOŠ:

Sa velikim očekivanjem smo otpratili selekciju Srbije u Kini, iako su se dva veoma važna igrača povredili na pripremnim utakmicama (Teodosić i Milosavljević), Đorđevićev tim je bio respektabilan i najveći favorit za najsjajniju medalju.

Očigledno da je poraz od Španije uticao na naše igrače, koji nisu uspeli da se oporave za duel sa Argentincima. Opet ista slika kao protiv "armade", stizali smo rezultat ali nismo mogli da preokrenemo rezultat kad se lomilo!

 

Sudeći po vašim komentarima na sajtu i društvenim mrežama, glavni krivac za ovaj neuspeh je selektor Aleksandar Đorđević, a mnogi od komentara zahtevaju ostavku trenera Virtusa Bolonje.

Da li vi mislite da je Aleksandar Đorđević najveći krivac za ispadanje na Mundobasketu ili mislite da je neki drugi pojedinac zaslužan za neuspeh, a možda smatrate da je kolektivna krivica? Glasajte i šaljite svoje komentare!

 

BONUS VIDEO

Saša Đorđević posle Argentine - "Problem je u saradnji"

 


 

Expand player
Pogledajte više