Srbija - Amerika
fiba.com
Srbija - Amerika

fiba.com

Srbija - Amerika, Foto: fiba.com

Košarkaška reprezentacija Srbije odigrala je fantastičan meč protiv Sjedinjenih Američkih Država u doigravanju od petog do osmog mesta na Svetskom prvenstvu u Kini.

Hrvatski komentator hit na društvenim mrežama, ko će da završi u ludnici! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 12.09.2019. 14:12 - 12.09.2019. 15:08 Meč koji su svi dugo očekivali! Srbija - Amerika, Foto: ALO!/Marko Metlaš Košarkaši Srbije igraju protiv selekcije Sjedinjenih Američkih Država na Mundobasketu u razigravanju od osmog do petog mesta, a prenos možete da pratite na portalu Alo.rs Košarkaška reprezentacija Srbije vodi protiv Sjedinjenih Američkih Država 44:40!

U meču ove dve košarkaške velesile uvek se vide sjajni potezi i poeni. Ovoga puta više ih je bilo na strani našeg tima.

https://www.alo.rs/sport/sp-2019/jovic-zalepio-amerikanca-ostao-je-da-lezi-na-terenu-bespomocno-nije-znao-sta-ga-je-snaslo-video/252062/vest

Činilo se u jednom trenutku da Amerikanci mogu da preokrenu rezultat u svoju korist, ali u tome nisu uspeli.

PROČITAJTE JOŠ:

U poslednjoj četvrtini viđeni su super potezi našeg tima. Prvo je u Marjanović uspeo da na zaminljiv nači zautavi Mičela.

Par minuta kasnije usledila je blokada Bjelice i zakucavanje Micića za prednost od 85:72 kada je čini se i prelomljena utakmica.

Srbija je na kraju pobedila za ponos i pretiž Ameriku 94:89 pa će tako igrati za peto mesto na Svetskom prvenstvu u Kini.

BONUS VIDEO:

Saša Đorđević posle Argentine - prva izjava