Brazil - SAD
AP/Ng Han Guan
Brazil - SAD

AP/Ng Han Guan

Brazil - SAD, Foto: AP/Ng Han Guan

Košarkaši Sjedinjenih Američkih Država savladali su Brazil sa 89:73 u poslednjoj utakmici druge faze Svetskog prvenstva.

Amerikanci su zabeležili petu pobedu na turniru, imaju maksimalan učinak i u četvrtfinalu će igrati sa selekcijom Francuske.

PROČITAJTE JOŠ:

Brazilci su ovim porazom završili takmičenje, tako da će Češka ići na megdan Australiji u 1/4 finalu.

"Karioke" su se sasvim solidno držale sve do poslednje deonice, kada su Amerikanci ušli u fantastičnu šutersku seriju i prelomile ovaj meč u svoju korist.

Brazil - SAD

AP/Ng Han Guan

Brazil - SAD, Foto: AP/Ng Han Guan

Najkorisniji igrač na meču bio je Majls Tarner sa 16 poena i osam skokova. Kemba Voker dodao je, takođe, 16 poena, dok je Harison Barns meč završio sa 10 poena.

U poraženoj ekipi najbolji na terenu je bio iskusni Anderson Varežao sa 14 poena, sedam skokova i tri asistencije. Najviše poena postigao je Vitor Benite (18p), a dvocifren je bio još i Leandro Barbosa koji je upisao 12 poena.

Otkrio prave razloge poraza Srbije, poimence naveo igrače - O ovome se dugo ćutalo!

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 08.09.2019. 20:16 Košarkaška selekcija Srbije izgubila je od reprezentacije Španije sa 81:69 u meču koji je odlučivao o prvom mestu grupe "J". Vlade Đurović, Foto: Alo/Marko Metlaš Legendarni trener, Vlade Đurović, je u ekskluzivnom razgovoru za portal alo.rs podelio svoje impresije u vezi sa utakmicom između Srbije i Španije.

Mečevi četvrtfinala između SAD i Francuske, odnosno Australije i Češke na programu su u sredu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо