Amerikanci egzibicija
Erik Verduzco/Las Vegas Review-J
Amerikanci egzibicija

Erik Verduzco/Las Vegas Review-J

Amerikanci egzibicija, Foto: Erik Verduzco/Las Vegas Review-J

Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država godinama se pridržava tradicije, pa je tako bilo i ovoga puta. Pre nego što krenu da igraju sa ostalima igrači koji su pozvani u reprezentaciju najpre odigraju meč između sebe. Ovog puta "plavi" su slavili protiv "belih" sa 97:78, dakle neizvensost nije ni postojala. Uvek u njemu sve pršti jer je želja za dokazivanjem protiv saigrača veća od dokazivanja svetu.

Jokić u novom dresu Srbije, dugo smo čekali ali vredelo je! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 09.08.2019. 21:24 - 09.08.2019. 21:34 Svetsko prvenstvo počinje 31. avgusta Nikola Jokić i Aleksandar Đorđević, Foto: A.

Las Vegas je gledao šou Džejsona Tejtuma i Kembe Vokera, a njih dvojica su zajedno postigla 31 poen. Tejtum je predvodio sve asove za 17 poena dok je Voker zabeležio 14, a upisao je i četiri asistencije. Saigrač Bogdana Bogdanovića i Nemanje Bjelice Deron Foks je dodao 12 poena i tako pokazao da će biti jedna od uzdanica Grega Popovića na predstojećem Svetskom prvenstvu.

NBA igrači su u dobroj fizičkoj formi!

AUTOR: B92/ M. Dr. DATUM I VREME: 09.08.2019. 14:32 Utakmica između Srbije i Litvanije igra se u subotu od 21 sat. Aleksandar Saša Đorđević, Foto: Vladimir Markovic * Srbija je pre nekoliko dana pobedila Finsku u Zrenjaninu * U subotu je u Beogradu očekuje meč protiv Litvanije * Svetsko prvenstvo počinje 31.

I pored svih otkaza ovaj duel je pokazao da su Amerikanci izuzetno spremni i željni da odbrane titulu najbolje reprezentacije sveta. Mladi asovi žele da pripremu za novu sezonu započnu kroz uspešno leto, pa ostaje da se vidi kako će Popovič zauzdati previše soliranja.

PLAVI:

Džejlen Braun, Markus Smart (povređen), Džejsnon Tejtum. Kemba Voker, Džo Haris, Tedijus Jang, Pi Džej Taker, Mejson Plamli, Majls Tarner, Bam Adebajo, Bruk Lopez, Kris Midlton, Kajl Kuzma, Harison Barns, Dearon Foks, Kajl Lauri (povređen), Donovan Mičel

BELI:

Džon Kolins, Tre Jang (povređen), Džaret Alen, Džalen Bronson, Tori Krejg, Džaren Džekson Džunior, Pat Konington, Mičel Robinson, Džonatan Ajzak, Mikal Bridžis, Marvin Begli, Derik Vajt

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović o potezu koji je obišao svet, Vimbldonu, Đokoviću i Federeru...