Jogurt i Košarkaši
ALO!/Marko Metlaš
Srbija - Amerika

ALO!/Marko Metlaš

Srbija - Amerika, Foto: ALO!/Marko Metlaš

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je SAD 94:89 i na taj način obezbedila utakmicu za peto mesto gde će joj rival biti Češka.

Srbi nemaju hranu i internet?! Započeli ste Prvi svetski rat šup*i!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 13.09.2019. 10:03 - 13.09.2019. 10:37 Srbija je pobedila SAD i obezbedila utakmicu za peto mesto na prvenstvu gde će joj rival biti Češka. Srbija - Amerika, Foto: ALO!/Marko Metlaš Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je SAD 94:89 i na taj način obezbedila utakmicu za peto mesto gde će joj rival biti Češka.

Revoltiran porazom svoje zemlje,  američki komičar Kevin Klensi, koji se na Tviteru krije iza pseudonima KFC Barstul (KFC Barstool), nastavio je da vređa Srbe putem ove društvene mreže!

PROČITAJTE JOŠ:

Kevin Klensi je ime i prezime koje je do četvrtka bilo nepoznato u našoj zemlji, ali je nakon pobede naše reprezentacije ovaj pomenuti komičar odlučio da na prividno duhovit način prokometariše pobedu "orlova". On je nastavio da vređa putem Tvitera:

"Koja je ralika između Srba i jogurta? Jogurt nije odgovoran za genocid u Prvom svetskom ratu" - napisao je ovaj komičar i radio voditelj na svom profilu.

 

Komentari (2)

ja

14.09.2019 11:14

da bi covek bio ovliko glup ,treba stvano biti talenat

Branka Met

14.09.2019 14:09

Ma šta reče? Imam predlog: gde igraju Ameri nesme niko drugi da pobedi osim njih. Ako se slučajno desi ipak da pobedi, pogotovo neka mala zemlja kao npr. Srbija, odma sledi bombardovanje, secesija dela teritorije te zemlje, izgradnja vojne baze i satanizacija tog naroda. I tačka.