Marika Frušo
Foto: Printscreen/Printscreen/Instagram

 

Viktor Osimen je bio jedan od junaka istorijskog pohoda Napolija do „skudeta“ u prošlom šampionatu Italije. Nemilosrdno je tresao mreže (26 golova na 32 utakmice), ali vremena su se promenila.

Viktor Osimen

EPA/SERENA CAMPANINI

 

Nigerijac se sad sprema da tuži klub jer ga je ismevao na društvenim mrežama! Na Tiktok nalogu Napolija osvanuo je video - ubrzo potom obrisan - koji se na podrugljiv način odnosi prema Osimenu zbog promašenog penala prošle nedelje u Bolonji (0:0).

- Video u kojem se ismeva Viktor je ozbiljan prekršaj koji je mnogo naštetio igraču i dodatno nabio pritisak momku koji se već nosi s osudama javnosti i lažnim vestima. Imamo pravo da pokrenemo tužbu protiv kluba i tako zaštitimo Viktora - poručio je njegov menadžer Roberto Kalenda.

Viktor Osimen

EPA/Federico Proietti

 

Tu, međutim, nije kraj. Osimen je s društvenih mreža obrisao gotovo sve fotografije vezane za Napoli! Jedina koja je preživela je od 19. avgusta iz pobede nad Frozinoneom (3:1). Bio je to prvi trijumf Napolitanaca u tekućoj sezoni.

Nigerijac je zbog takvih poteza dobio lekciju od Marike Frušo, vrele navijačice toliko odane klubu da ima nekoliko tetovaža na telu - čak i malo iznad intimne zone - posvećene Napoliju.

„Vi ste šampion, ali je potrebna poniznost. Koja je poenta brisanja fotografija tima koji vas je poštovao i uvek podržavao. Šta znači ovakav bes? Pravni postupak za ironičan video? Inteligentan čovek bi se nasmejao tome. Budite profesionalac. Glava dole i rad“, napisala je vrela Marika na Instagramu (skoro milion pratilaca), obraćajući se Osimenu.

Marika je potom dodala:

„Mi smo krivi što od igrača pravimo skoro bogove“.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading