Džesika Gojkočea
Foto: Profimedia/Profimedia

 

Nije Mark Bartra skidao osmeh s lica po povratku u Betis, posle samo sezone provedene u Trabzonu.

Mark Bartra

Profimedia

 

Sreća 32-godišnjeg štopera, međutim, ubrzo je zgasnula - ostao je bez devojke koju bije glas da je „praznik za oči i rizik za srce“. Štaviše, Džesiku Gojkočeu mnogi smatraju najzgodnijom cicom u svetu fudbala.

Španski mediji smatraju da su dvoje Katalonaca raskinuli jer su se otpratili na Instagramu, što je, jelte, dovoljan dokaz u 21. veku.

Tokom skoro godinu dana veze jedno drugom su svakodnevno lajkovali brojne objave, izjavljivali ljubav, delili s pratiocima zajedničke trenutke...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marc Bartra (@marcbartra)

Sad je bliži deci

Povratkom u španski fudbal Bartra će ponovo biti blizu svoje dece, koju ima s novinarkom Melisom Himenez. I pre zasnovanog braka ona je 2015. rodila ćerku Galu. Venčali su se leta 2017, a u proleće sledeće godine dobili su drugu ćerku, Abril. U jesen 2019. na svet im je došao i sin Maks.
Početkom prošle godine su se razveli, a 36-godišnja Melisa je sad u vezi s dvostrukim šampionom Formule 1, Fernandom Alonsom.

A sad, Džesika nije ostavila nijednu (!) fotku s Markom na svom profilu, a on je ostavio samo jednu od zimus, kad su slavili njegov rođendan. Valjda, kad je se poželi...

Mark Bartra i Džesika Gojkočea

Profimedia

 

Pre samo mesec dana zajedno su letovali na Sardiniji, gde se lepotica nije lažno stidela. Pokazivala je i zadnjicu, i gole grudi, skoro pa sve... A sad je otišla, i nije rekla zbogom, izgleda.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading