Mark Bartra i Džesika Goikoečea
Foto: Profimedia/Profimedia

 

Mark Bartra se vratio u Betis. I to badava!

Mark Bartra

EPA/Friedemann Vogel

 

Iskoristili su zeleno-beli rezanje troškova u Trabzonu i doveli 32-godišnjeg štopera, koji je bio na „Benito Viljamarinu“ četiri sezone do prošlog leta i odlaska u Tursku.

Džesika Goikoečea

Profimedia

 

Lepa, dakle, vest za navijače Betisa, a još lepša i za njih i za muške ljubitelje fudbala širom Španije je njen povratak. S Barsinim pitomcem u Sevilju, naime, stiže devojka za koju kažu da je „praznik za oči i rizik za srce“.

Džesika Goikoečea

Profimedia

 

Džesika Goikočea zaista izgleda sjajno i ponosno ističe savršenu liniju. Gde god se pojavi, a zovu je na mnoge crvene tepihe, 26-godišnja manekenka i modna dizajnerka ukrade šou.

 

 

Kao proletos na dodeli Idolo nagrada. Lepotica iz Barselone je blistala u haljini koja nije skrivala zavodljivo telo. Toaleta je bila takva da je „lepila“ poglede prisutnih kojima je mnogo toga padalo na pamet.

Ljubila glumce pre fudbalera

Lepa Džesika je i pre Bartre ljubila poznate likove. Bila je u vezi sa špansko-finskim modelom Riverom Viperijem, koga je napustila zbog nasilja, kao i sa španskim glumcem Aronom Piperom. Imala je i romansu s takođe glumcem Marijom Kasasom. Fudbaler zemljak - oboje su Katalonci - možda joj četvrta sreća.

A u časovima opuštanja, na primer kad ode na plažu, lepotica se ne libi da pokaže i više nego na modnim događajima. I zadnjicu, i gole grudi, skoro pa sve... U društvu, naravno, svog dragog, s kojim je u ljubavi od početka ove godine.

Džesika je poznata influenserka, jedna od najuticajnijih osoba na društvenim mrežama u svojoj zemlji, te možda i zbog voli da se pokaže, pa da se fotke njenog zavodljivog tela šeruju i privlače stotine hiljada lajkova. A s obzirom da ima 1,8 miliona pratilaca na Instagramu, dobije ih lagano...

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading