MNOGI JE ZNAJU ZBOG PRIJATELJSTVA SA ĐOKOVIĆEM Novak je pun iznenađenja, možda se pojavi na mom koncertu
Foto: Printscreen/Printscreen Instagram

Poznata pijanistkinja Lola Astanova ovog proleća održaće seriju koncerata u regionu, a posle 1. juna i Beograda nastupaće i 4. u Banjaluci! 

Devojka koju mnogi znaju zbog prijateljstva sa Novakom Đokovićem, te je upravo jedno od pitanja tokom intervjua za "Nezavisne" bilo vezano za njega. Tačnije, da li se nada da će Nole doći na njen nastup u "Borik." 

- Hahaha… Mislim da je trenutno fokusiran na pripreme za Rolan Garos, ali, s druge strane, Novak je uvek pun iznenađenja, pa se možda i pojavi na koncertu - rekla je Lola. 

SKANDALOZNI NAPADI NA NOVAKA Srbin ponovo na meti Britanaca, sramotan tekst o Đokoviću

Naravno, mi ćemo dodati da Rolan Garos traje do 5. juna i da je moguće da se Đoković pojavi samo ukoliko u Parizu ispadne pre finala.

Lola je svojevremeno bila gost na Novakovom turniru koji je održan u Beogradu, dok je u nedavnom intervjuu za Telegraf otkrila kakvo je njeno mišljenje o Đokoviću.

- Novaka smatram pre svega kao dobrog ličnog prijatelja i ta ljudska povezanost mi je važnija od svih trofeja na svetu. A činjenica da dolazi iz Srbije i da je toliko voljen u svojoj zemlji čini moju posetu i nastup u Beogradu posebno posebnim. Osećam se kao da dolazim da sviram za svoje prijatelje. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading