LEPOTICA KOJA PRIVLAČI PAŽNJU NA US OPENU Rejčel želi da postane teniska zvezda, smatra da je najbolja (FOTO)
Printscreen

Odavno je poznata Pejdž Spiranac (29), bivša profesionalna golferka koja je veliku popularnost stekla na društvenim mrežama zbog svojih provokativnih fotografija. Amerikanka hrvatskog porekla postala je instruktorka golfa, a na Instagramu je prati 3.500.000 ljudi, pa mnogi ljubitelja tog sporta vole da slušaju i gledaju šta ona ima da kaže.

A sada je u tenisu spremna da istu takvu ulogu preuzme Rejčel Štulman, 30-godišnjakinja koja se nekada bavila tenisom na Univerzitetu Mizuri, a koja se sada bavi novinarstvom.

Rejčel je od 2010. do 2014. godine igrala tenis na koledžu i stekla je čak i nacionalni renking u singlu i dublu. Ipak, rešila je da promeni karijeru, u čemu joj sada pomađže i njen atraktivan izgled. Tako su se mnogi navijači okretali za njom kada se pojavila na nedavno završenom US openu.

SRBIJA SE SPREMA ZA START DEJVIS KUPA Teniseri poklonili rivalu vredan poklon, evo o čemu je reč

Trenutno radi kao menadžerka za globalne događaje i medije u kompaniji "Top Court", a sebe na društvenim mrežama predstavlja kao "tenisku influenserku broj jedan".

-Volela bih da donosim pažnju raznim turnirima na koje želim da putujem. Moji glavni ciljevi su da učinim tenis popularnijom i bližom igrom. Želim da stvaram sadržaj oko sporta i da uzbuđujem ljude, da im pokažem različite životne priče - rekla je Rejčel o sebi. Ovo je Rejčel, koja ima 154.000 pratilaca na Instagramu.  

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading