SKANDAL TRESE ITALIJU Toti suprugu optužio za prevaru, a sad se oglasila ona: Ako progovorim uništiću 50 porodica
Instagram

Supruga je Totija prevarila sa ličnim trenerom, a sada se oglasila preko svog advokata Alesandra Simenoae. Ilari je prvu izjavu dala za "Korijere delo sport".

- Uvek sam štitila svoju decu i nastaviću da ih štitim. Zaštita moje dece je na prvom mestu, svako je odgovoran za svoje postupke. Poslednjih godina videla sam stvari koje bi mogle da unište oko 50 porodica - počela je Ilari, ali nije bila određenija od toga.

TRANSPARENT ZA BIVŠU ŽENU FRANČESKA TOTIJA Navijači Lacija podsetili je na zanimljiv detalj iz prošlosti

Navedeni izvor piše da je ovo tek početak dugog niza otkrića, pa bi tako trebalo očekivati nove izjave Ilari Blazi, koju je Toti optužio da ga je prva prevarila. Evo kako je Toti pričao o svojoj supruzi u pomenutom intervjuu.

- U septembru prošle godine, glasine su počele da stižu do mene. 'Vidi, Ilari ima nekog drugog'. Zapravo više od jednog. Delovalo mi je nemoguće, ali pronašao sam poruke. Nikad to nisam radio, ali kad su mi bliski ljudi kojim verujem slali upozorenja, postao sam sumnjičav. Pogledao sam na njen telefon i video sam poruke za treću osobu koja je bila kao posrednik između nje i drugog - ispričao je Toti.

Čini se da će ovde tek biti drame...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading