TRANSPARENT ZA BIVŠU ŽENU FRANČESKA TOTIJA Navijači Lacija podsetili je na zanimljiv detalj iz prošlosti
EPA/ Alberto Lingria

Slavili su navijači trijumf, uz jedan poseban transparent za bivšu ženu Frančeska Totija.

Ilari Blazi je prevarila legendu Rome, pa su se posle 17 godina braka razveli, a sve to iskoristile su pristalice drugog rimskog kluba da joj pošalju poruku na stadionu. Podsetili su je na jedan zanimljiv detalj iz prošlosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilary Blasi (@ilaryblasi)

"Dobro došla kući Ilari", pisalo je na transparentu sa jasnom aluzijom na to da je ona pre udaje za Totija navijala za Lacio i to tada nije krila.

Međutim, posle venčanja stvari su se promenile. Sve manje je pričala o tome i često je odlazila na mečeve Rome i tako pružala podršku svom suprugu. To joj navijači gradskog rivala nisu zaboravili. Sada, kada više nije u braku sa "Princom Rima", odlučili su da je podsete na to.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @cristiano1011

Njihov brak završen je posle skoro dve decenije jer je italijanska manekenka i voditeljka po navodima tamošnjih medija imala aferu sa svojim ličnim trenerom Kristijanom Iovinom. Sa njim se viđala često u Milanu, pošto je tamo išla zbog snimanja svoje emisije. Navodno je sve to trajalo oko godinu i po dana, a kada je Toti za to saznao napravio je haos i usledio je razvod.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading