RONALDO POTPUNO ODLEPIO ZA GEORGINOM! Portugalac priredio NEZAPAMĆEN spektakl za rođendan svoje drage! (FOTO)
Foto: Instagram printscreen

 

Sve ono o čemu sanja milion devojaka njoj se ostvarilo. Georgini Rodrigez život se potpuno promenio onog trenutka kada je u ekskluzivni butik u kome je radila kročio jedan od najpoznatijih ljudi na svetu - Kristijano Ronaldo. Slavni fudbaler zaljubio se u skromnu portugalsku devojku pre pet godina a i dalje je lud za njom.

KAKO JE RONALDO ZABORAVIO 3.500.000 EVRA U BEOGRADU? Nestvarna priča i šmekerski potez Srba koji će Kristijano zauvek pamtiti! (VIDEO)

- Ona je žena mog života. Potpuno sam lud za njom i volim je od glave do pete - rekao je Ronaldo u specijalnom dokumentarcu pod nazivom „Ja sam Georgina“ koji je emitovan na 28. rođendan Kristijanove izabranice.

Ovaj poseban datum igrač Mančester junajteda iskoristio je da još jednom obori s nogu svoju verenicu. Slavlje koje su organizovali u Dubaiju prekinuo je spektakularan prizor sa Burdž Kalifa kule na kojoj je celom dužinom zasijala Georginina slika s natpisom „Srećan rođendan Đio“.  

Rodrigezovu je ovaj gest oborio s nogu i naterao joj suze na oči.

- Ne mogu da pronađem reči… Hvala, hvala i hvala, Kristijano. Činiš me sve srećnijom iz dana u dan - napisala je slavljenica na Instagramu.

U dokumentarcu, Georgina je bila svoja i iskrena do koske.

- Pre pet godina moj život se promenio. Od toga da prodajem luksuz došla sam do toga da ga ja nosim na crvenom tepihu. Znam kako je to kada nemaš ništa, a sada znam i kako je to kada imaš sve - rekla je iskreno Ronaldova lepša polovina koja je trenutno trudna i nosi blizance.

Ona je pričala i o tome kako joj je bilo teško da se adaptira na život sa Ronaldom, pa se prvih meseci događalo da se izgubi u njegovoj vili.

- U početku kada bih dolazila kod Krisa kući, izgubila bih se svaki put kada bih krenula ka kuhinji. Trebalo mi je po pola sata da se vratim nazad jer nisam uspevala da nađem put.

Dva puta večerala zbog Kristijana

Georgina je otkrila i kako je izašla na prvi sastanak sa Ronaldom.

- Nakon jedne utakmice s reprezentacijom u Portugalu nadala sam se da će me pozvati da se vidimo. Sredila sam kuću, istuširala se, obukla, našminkala i sedela i čekala. Kada mi je stigla poruka od Krisa s pitanjem šta radim, naravno odgovorila sam: „Evo spremam se za spavanje“, iako sam u stvari sve vreme čekala njegov poziv. Pitao me je da dođem na večeru, a ja iako sam samo pola sata pre toga jela, pristala sam i kao svaka gospođa ponovo jela kod njega - ispričala je kroz smeh Georgina.

Dođem busom, vratim se bentlijem

Kada je počela da se zabavlja sa Ronaldom, Georgina je još uvek radila kao prodavačica u luksuznom butiku.

- Na posao bih došla autobusom, a Kristijano bi me nakon moje smene uveče pokupio nekim od svojih skupocenih automobila što je izazivalo šok kod mojih kolega - ispričala je Georgina, a fudbaler se nadovezao:

- Pa šta sam mogao, imam sve te skupe automobile i onda po devojku treba da dođem taksijem… ne ide.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading