KAKO JE RONALDO ZABORAVIO 3.500.000 EVRA U BEOGRADU? Nestvarna priča i šmekerski potez Srba koji će Kristijano zauvek pamtiti! (VIDEO)
Alo/Tanjug/Privatna arhiva

Kristijano Ronaldo, fudbalski superstar, zvezda Portugala i Mančester junajteda već je jednom uplakan napustio glavni grad Srbije. "Orlovi" su u dobro poznatom meču prošle godine odigrali 2:2 sa moćnim protivnikom i na kraju ispostavilo se da je baš ta utakmica bila presudna u borbi za odlazak na Mundijal.

No, sada nije tema taj duel kada je Portugalac bacio traku nakon utakmice, a Stefan Mitrović "izvadio" loptu iz gola, već duel Srbije i Portugala 2019. godine u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo kada su gosti slavili sa 2:4. Upravo taj meč, odnosno dešavanja nakon njega, zauvek su promenili odnos Beograda i Ronalda. Kada čuje ime našeg glavnog grada, sigurno da će prva stvar koje se seti biti 3.500.000 evra i šmekerski potez Srba.

KAKO JE RONALDO ZABORAVIO 3.500.000 EVRA U BEOGRADU? Nestvarna priča i šmekerski potez Srba koji će Kristijano zauvek pamtiti! (VIDEO)

Foto: Alo!/Vladimir Marković

 

O čemu se zapravo radi?

Strahinja Đorić, čovek koji u malom prstu drži znanje o satovima odlučio je da posle dve godine progovori o tome šta se dešavalo 7. i 8. septembra 2019. godine. Strahinja koji je u sferi satova sigurno najbolji poznavalac na Balkanu otkrio za "Alo!" kako je Kristijano Ronaldo u hotelskoj sobi zaboravio satove vredne čak 3.500.000 evra.

- Sve se desilo nakon utakmice protiv Portugala. Fudbaleri su se nakon pobede od 4:2 vratili u hotelsku sobu, a ujutru su, pretpostavljam, imali let za Lisabon. Ronaldo nakon utakmice ima ritual da ode u spa, da pliva, da trenira, ode u saunu... U svom tom haosu očigledno da je smetnuo s uma da je sa sobom imao dva skupocena sata, tačnije futrolu u kojoj su se nalazili. Tako nam je, ni kriv ni dužan, ostavio 3.500.000 evra - priča Strahinja za Alo.

Koji su zapravo satovi u pitanju?

- Modeli o kojim pričamo su satovi brendova "Franck Muller" i "Girard Perregaux". Prvi košta 1.500.000 evra i optočen je dijamantima. Radi se o modelu "Franck Muller Cintree Tourbillon" i on je "piece unique". Drugi sat koji je zaboravio je verovatno i najbolji sat u njegovoj kolekciji. U pitanju je "Girard Perregaux planetarium Triple-Axis Tourbillon". Ovaj model poseduje niz neverovatnih i veoma retkih funkcija, a na sve to dodajte "baguette" dijamante i biće vam jasnije zašto ovaj sat košta 2.000.000 evra.

 

 

Đorić, koji inače stoji iza popularne Instagram stranice "Sat na ruci", morao je više od dve godine da ćuti, kako ne bi nastao međunarodni skandal. 

- Morao sam da ćutim o svemu iz nekoliko razloga. Momak koji mi je poslao fotografije, dobio ih je od svoje devojke, koja je tada radila u hotelu gde je Ronalda odsedao sa čitavom reprezentacijom Portugala. Zamolio me da ćutim, oba saveza su bila uključena, mogao je da nastane međunarodni skandal da je neko saznao, devojka bi dobila otkaz... Dakle, morao sam sve da krijem od očiju i ušiju javnosti.

KAKO JE RONALDO ZABORAVIO 3.500.000 EVRA U BEOGRADU? Nestvarna priča i šmekerski potez Srba koji će Kristijano zauvek pamtiti! (VIDEO)

Privatna arhiva

 

Da stvar bude zanimljivija Ronaldo se nedavno na dodeli FIFA nagrada pojavio upravo sa jednim od satova.

- Cela stvar prošla je profesionalno. Ronaldo je "Franck Muller" nosio pre nekoliko dana na ceremoniji. Satovima ništa ne fali, Kristijano ih dakle i dan danas nosi. Kod njega mi se najviše dopada to što on na putovanje koje traje samo jedan dan nosi dva sata u vrednosti od 3,5 miliona. Ako se bolje zagledate u sliku videćete još nešto interesantno, a to je da je jedan sat podešan na srpsko vreme, a drugi na portugalsko. Dakle i o tome je vodio računa.

 

 

Tadić, čovek sa stilom

KAKO JE RONALDO ZABORAVIO 3.500.000 EVRA U BEOGRADU? Nestvarna priča i šmekerski potez Srba koji će Kristijano zauvek pamtiti! (VIDEO)

EPA/ MAURICE VAN STEEN

 

Ronaldo je bez premca u svetu fudbala što se tiče luksuznih satova, a kako kaže Strahinja, od naših reprezentativaca najbolji ukus ima kapiten Dušan Tadić. No, tu je sve više mlađih koji prate njegov trend.

- Što se domaćih sportista tiče definitivno moram da izdvojim Dušana Tadića. Kapiten naše reprezentacije ima ozbiljne kolekcije satova od kojih se izdvaja kolekcija "Patek Philippe". Što se ostalih tiče, sve je više mlađih fudbalera koji imaju prefinjen ukus. Od drugih sportista posebno bih izdvojio Nemanju Nedovića sa kojim sam imao prilike da sarađujem, kao i Novaka Đokovića.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
rada

20.01.2022 17:37

A ako sam ista ukapirala u vezi ovih satova ne makla se.